Naturen som guide – Lær at håndtere og forebygge stress

Føler du dig travl og presset i din hverdag? Kender du til følelsen af ikke at nå alt det, du gerne vil? Savner du mere ro, nærvær og tid til dig selv, men oplever det svært at finde eller prioritere tiden? Har du til tider en fornemmelse af, at hovedet er ved at eksplodere af tanker og mental overaktivitet? Og føler du dig måske nogle gange af den grund trist, modløs, utilstrækkelig eller irritabel?

På dette kursus lærer du at genkende og forstå tegn på stress – både i et individuelt og et sam­funds­mæs­sigt perspektiv. Og du lærer forskellige teknikker og får redskaber og inspiration til, hvordan du kan håndtere din egen stress og/eller forebygge, at den opstår.

Kurset foregår udendørs, hvor naturen både vil danne ramme om undervisningen og indgå som guide og ”redskab” ift. at skabe ro, nærvær, jord­for­bin­del­se, balance og indre styrke. Udover min undervisning og guidning vil der også være mulighed for at dele egne oplevelser og på den måde støtte og inspirere hinanden på holdet.

Kurset bygger dels på min psy­ko­log­fag­li­ge viden og erfaring; dels min erfaring med at lindre og heale stress. Kurset har til formål at give dig øget indsigt og viden om emnet samt at lære dig konkrete redskaber, som du selv kan bruge i din hverdag. Jeg arbejder intuitivt og fleksibelt, så indholdet tilpasses efter hold­sam­men­sæt­ning og individuelle behov.

PRAKTISK:

Klæd dig på efter vind og vejr, evt. i flere lag, så du kan være tilpas ved både aktive og stillesiddende aktiviteter. Praktisk fodtøj, som er varmt, vandtæt og godt at gå i. Medbring eget sidde/ligge underlag, vandflaske samt notesbog og pen, hvis du har lyst til at notere undervejs.

Vi mødes ved Hagbarthlund Psykolog Praksis, Kaldalvej 7, 9550 Mariager (offentlig transport hertil er desværre ikke en mulighed). Kurset foregår enten på/omkring matriklen, eller vi går i skoven lidt herfra.Kursusdetaljer

Hagbarthlund Psykolog Praksis, Kaldalvej 7, 9550 Mariager
Onsdag, 16:30 - 18:45
9 lektioner, 3 mødegange
Onsdag 21. august, 2024
Hold nr.: 5624203001

880 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Gitte Hagbarth

Jeg er autoriseret psykolog og har mange års bred erfaring med både børn/unge, familier og voksne gennem ansættelser i PPR, psykiatri og tværfagligt samarbejde samt som pri­vat­prak­ti­se­ren­de psykolog.

I dag driver jeg Hagbarthlund Psykolog Praksis fra min landejendom, som ligger omgivet af smuk natur og dejlige dyr. Min tilgang er holistisk og spirituel. Jeg hjælper mange mennesker i alle aldre ind i trivsel, balance og udvikling gennem mit unikke koncept, hvor vi kombinerer samtaleterapi med naturterapi, hesteterapi og Bach Blomsterterapi.

Stress blevet mit ”hjertebarn”, og jeg brænder for at hjælpe så mange mennesker som muligt til at forebygge og håndtere alle former for stress.

Du kan læse meget mere på min hjemmeside www.hagbarthlund.dk

Samme kursus på andre tidspunkter

880 kr./person

Tilmeld kursus