Kursus afsluttet

Workshop: Boliglån

Fik du nej i banken til det boliglån du drømte om?

Vidste du at der er kæmpestor forskel på hvordan bankerne kreditvurderer dig som kunde? Og at der er rigtig meget du selv kan gøre, for at gøre dig lækker overfor banken?

Rigtig mange boligkøbere oplever at få nej i banken til det boliglån de ønsker sig. Mange gange skyldes det ikke nødvendigvis at du har en dårlig økonomi, men derimod at du ikke har forberedt dig ordentligt, og ikke ved hvilke knapper du selv kan skrue på.

På kurset gennemgår vi både hvilke forhold banken ligger vægt på, hvad du selv kan gøre og hvordan du får lånetilbud hjem fra flere forskellige banker.

Vi gennemgår også de forskellige låntyper så du har en ide om hvad der passer til dig og din familie.

Kurset henvender sig både til nye boligkøbere, men også folk der har handlet hus før. Kurset er især for dig der fik nej i banken, men aldrig helt forstod hvorfor. Kurset er både til den unge førs­te­gangs­kø­ber, singlen, fa­mi­lie­men­ne­sket og den ældre.

Efter kurset skulle du gerne vide præcis hvad du kan gøre for at toptune din økonomi, være i stand til at udfordre din bank, og ikke mindst hente mindst 5 tilbud hjem fra forskellige banker. 

Beskrivelse af mig:

Mit navn er Anne, jeg er 50 år, enlig mor og bor i et rækkehus i Virum. Jeg er økonom og har arbejdet med økonomi de sidste 20 år. I mit liv har jeg ejet 5 forskellige boliger, og lagt lån om endnu flere gange. Jeg er blevet mødt af bankerne med hvidt forskelligt budskab og låneramme, og min mission er at klæde andre boligejere på, så de også kan få det bedste boliglån.

Kursusdetaljer

Lindevangsskolen, P. G. Ramms Alle 26, 2000 Frederiksberg
Tirsdag, 17:00 - 20:00
3 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 20. februar, 2024
Holdnr.: 1724103003
AOF Center Storkøbenhavn

8 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Anne Bang

Salget er lukket

Kursus afsluttet