Aktieundervisning for begyndere

Bliv aktieinvestor med selvtillid – med en tidligere nybegynder som guide!

 

Er du nysgerrig på aktiemarkedet, men usikker på, hvor du skal starte? Så er dette kursus skabt til dig.
I løbet af 4 hyggelige aftener bliver du guided gennem aktiemarkedets forunderlige verden med en god portion humor og jordnær viden. Vi vil sammen dykke ned i essentielle emner som:

Kom i gang med aktier: Opdag, hvordan du tager de første skridt i ak­tie­in­ve­ste­ring med ro i sindet.

Aktier igennem livet: Lær, hvordan investering kan være en del af din langsigtede finansielle planlægning og styrke din økonomiske fremtid.

Afvikling af aktier: Få indsigt i, hvordan du siger farvel til dine aktier, når det er tid til at skille sig af med dem.

Vi vil sammen dykke ned i de vigtigste begreber, værksøjer og teknikker for at opbygge din forståelse og selvtillid som investor.


Lær fra en tidligere nybegynder med et glimt i øjet

Investering i aktier behøver ikke være kedeligt eller kompliceret. Dette kursus er skabt af en tidligere nybegynder, der har været igennem både begynderfejl samt stillet alle de ”dumme” spørgsmål – og kommet ud på den anden side med både viden og lidt flere penge til alt det sjove i livet.

 

 

 

Kursusdetaljer

KUC, Ågade 27, 6000 Kolding
Torsdag, 19:00 - 21:30
12 lektioner, 4 mødegange
Torsdag 22. august, 2024
Hold nr.: 4724203000

600 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Eva Kristensen

Med mange års praktisk erfaring fra internationalt erhvervsliv har jeg opbygget en solid forståelse for, hvad der virker i virkelighedens verden. Jeg er lidt af en jysk pragmatiker med et glimt i øjet og en forkærlighed for effektive løsninger, der ikke bare virker på power point, men også når man ruller ærmerne op og går i gang.

Jeg er til daglig selvstændig ESG konsulent, auditør i ISO9001 og har siden 2006 været passioneret aktiehandler for egen opsparing.


600 kr./person

Tilmeld kursus