Venteliste

Aktiemarkedet - teknisk analyse

I dette forløb kigger vi mere på de tekniske faktorer i aktiemarkedet og dykker dybere ned i Teknisk Analyse. Vi skal arbejde med, hvordan du analyserer aktier, indeks m.m. ud fra Teknisk Analyse.

Vi kommer til at kigge på de mest effektive værktøjer indenfor Teknisk Analyse til at spotte trends samt advarsler. Desuden hvordan du kan bruge Teknisk Analyse til at definere din risiko samt opbygge en portefølje.

Vi taler også om makro-tendenser og kombinerer dem med Teknisk Analyse. Gert Hansen kommer omkring hvordan han bruger teknisk analyse i sin strategi og hvilke indikatorer han bruger samt andre vigtige fif indenfor teknisk analyse.
Kurset henvender sig primært til letøvede investorer, som vil bygge videre på den viden om markedet de allerede har og få flere værktøjer til at handle ud fra.

Gert Hansen har 34 års erfaring fra investering, bl.a. 21 år som professionel investor/trader i store danske banker og 13 års erfaring som privat investor.
Det har givet ham stor erfaring indenfor investering i aktier og valuta og et stort kendskab til mar­keds­me­ka­nis­mer. Gert taler i et sprog, der er til at forstå. 

Gert Hansen har været med under de store kriser som EMS-krisen, Finanskrisen, 9/11 og coronakrisen. Han har været i Børsen samt i ra­diopro­gram­met Mil­li­o­nær­klub­ben. Derudover har han skrevet i Politiken om det at
være ny investor i markedet. Han bestyrer desuden Facebook gruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker" med knap 18000 medlemmer.

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Lørdag, 11:00 - 15:30
1 lektion, 1 mødegang
Lørdag 27. april, 2024
Holdnr.: 6424103300
AOF Center Odense

475 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Gert Hansen

475 kr./person

Tilmeld venteliste