375 kr./person

Tilmeld kursus

Ramen and Gyoza Vejle

🍜 Japansk mad­lav­nings­kur­sus i Vejle – Lær at lave ramen og gyoza fra bunden

Er du vild med japansk mad, og vil du lære at lave ægte ramen og hjemmelavede gyoza?
På dette japanske mad­lav­nings­kur­sus i Vejle lærer du at mestre to af Japans mest elskede retter: en smagfuld ramen med miso-baseret svinefond og sprøde, saftige gyoza dumplings.

Din underviser, Phung, guider dig trygt gennem hele processen – fra grundlæggende teknikker til smags­sam­men­sæt­ning – og du får rig mulighed for at smage, eksperimentere og stille spørgsmål undervejs.


🥟 Det lærer du på kurset:

Lav gyoza fra bunden:

  • Hjemmelavet gyoza-dej og indpakning

  • Velsmagende fyld og den perfekte foldeteknik

  • Dyppe-sauce med autentisk smag

Ramen som i Japan:

  • Kraftfuld svinebouillon med miso

  • Ramen tare-sauce og klassiske toppings som:
    • Ajitama (marineret æg)
    • Stegt svinekød
    • Dampede grøntsager

  • Teknik til at koge nudler til perfektion


📍 Praktisk information:

  • Sted: Vejle

  • Un­der­vis­nings­sprog: Engelsk

  • Medbring: Evt. egne drikkevarer og bokse til rester

  • Råvarer: Betales direkte til underviseren på dagen

Uanset om du er ny i køkkenet eller allerede elsker at lave mad, vil du gå derfra med nye færdigheder og en mave fuld af velsmag.


✨ Tilmeld dig japansk madkursus i Vejle

Lær at lave ægte japanske retter som ramen og gyoza, og tag en bid af Japan med hjem.
Tilmeld dig i dag – og gør din madlavning endnu mere eventyrlig. 🇯🇵🍥

Kursusdetaljer

Petersmindeskolen, Petersmindevej 25, 7100 Vejle
Lørdag, 10:30 - 15:30
6 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 20. september, 2025
Holdnr.: 9125219002

375 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Phung Nguyen Yen

I am a Vietnamese artist and designer. I have a large repertoire in the creative department. I like to focus on spreading Asian culture through my work, this includes cooking, which is one of my favorite hobbies. In Vietnam, I participated in running a cooking Studio for 5 years, and through that, I introduced many tourists to Vietnamese cuisine. While living in Denmark, I often cook Asian food for my Danish family, relatives, and friends. For me, cooking is not just about food, it is also about culture. I would like to introduce a nice Asian touch to the classes I teach. You can visit my website https://yenphungnguyen.wordpress.com/portfolio/food/