1.700 kr./person

Tilmeld kursus

Madlavning for mænd

Find forklædet frem og lad os sammen tilbringe nogle hyggelige timer sammen i køkkenet.

Vi skal lave traditionel mad, men også nye spændende retter og forkundskaber ikke nødvendige.
 
Vi hjælper hinanden og slutter aftenen på hyggelig vis med at indtage de kulinariske lækkerier, vi har frembragt.

Medbring: Forklæde, viskestykke, køkkenkniv, egne drikkevarer og et godt humør.

Du skal regne med udgifter på ca. 75 – 100 kr. pr. gang til råvarer som afregnes med underviseren.

Udgift til råvarer de første to mødegange er inkluderet i kursus prisen.


Om underviseren:
Morten Wisborg Kusk er udlært kok og tjener og er i dag daglig leder af kantinen hos optikerkæden Louis Nielsen, hvor han dagligt står for at servere mad til ca. 100 personer. Morten har desuden været faglærer på Tjener- og kokkeskolen i Aalborg.

Kursusdetaljer

Dronninglund skole, Rørholtvej 20, 9330 Dronninglund
Onsdag, 17:00 - 19:45
30 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 24. september, 2025
Holdnr.: 0825219002

1.700 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Morten Wisborg Kusk

Jeg er uddannet kok og tjener med stor erfaring i at lave mad fra mange forskellige køkkener.

Passionen for mad har altid været en rød tråd i mit liv. Den har ført mig gennem hele kongeriget og rundt i verden, for at smage, opleve og lære nye ting. Både som ansat, selvstændig og underviser har jeg formidlet glæden ved mad og kultur i ind- og udland.

 

Som underviser har jeg hjulpet alt fra hobby-kokke til professionelle kokke med at bruge de helt rigtige teknikker og at mestre både nye, spændende retter og de klassiske retter, der samler enhver og vækker varme minder.

 

Tidligere har jeg boet i Bordeaux, hvor jeg fik øjnene op for charmen ved det franske landkøkken. Her studerede jeg på vi­nu­ni­ver­si­te­tet i Bordeaux. Senere bragte det mig også til Alsace, hvor jeg er optaget i Vin­bro­der­ord­nen. Jeg nød at købe friske råvarer på det lokale marked, tilberede det med kærlighed og at samles med familie og venner for at nyde frugterne af dagens arbejde på uformel vis.

 

Jeg glæder mig til at dele min glæde for det franske, spanske og italienske landkøkken med jer.