1.400 kr./person

Tilmeld venteliste
Venteliste

Mad så englene synger

Mad, så englene synger – Mad­lav­nings­kur­sus i Svendborg

Slib kniven, fat piskeriset og tag med på en smagsrejse rundt i verdens køkkener!

På dette stemningsfulde madkursus i Svendborg er udgangspunktet gode råvarer, som vi forvandler til små gour­met­må­l­ti­der med inspiration fra hele verden. Med fokus på smag, teknikker og kreativitet lærer du, hvordan du med enkle greb og kokkenes små tricks kan løfte dine retter til nye højder.

Vi arbejder med både det klassiske og moderne køkken – og altid med hygge, nysgerrighed og madglæde i centrum. Her er plads til både erfarne og nybegyndere i køkkenet.

Hvad får du?

  • Inspiration fra ver­dens­køk­ke­net – fra krydret til raffineret

  • Gode fif fra det professionelle køkken

  • Smags­op­le­vel­ser og køk­ken­tek­nik­ker, du kan tage med hjem

  • Fællesskab og hygge omkring madlavning


Praktisk info

Udgifter:
Råvarer kr. 600,- betales direkte til underviseren ved første mødegang.

Medbring:
Forklæde og evt. dine egne køkkenknive.


Tilmeld dig “Mad, så englene synger” i Svendborg – og giv dine smagsløg en uforglemmelig oplevelse!

Kursusdetaljer

Tåsingeskolen, Sundhøj, Eskærvej 69, 5700 Svendborg
Mandag, 17:00 - 21:00
25 lektioner, 5 mødegange
Mandag 27. oktober, 2025
Holdnr.: 8225219001

1.400 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Jette Sissi Briffa

Jeg er uddannet kok fra 1978 og har arbejdet både i Danmark og 10 år i udlandet. I Australien arbejdede jeg på franske og italienske restauranter og lavede mad til 100 mennesker dagligt i en regnskov – en oplevelse, der for alvor formede min tilgang til mad. Jeg har åbnet restaurant i Grønland, undervist i desserter på Malta i fem år og undervist i kunst­for­mid­ling på universitetet. For mig er mad mere end håndværk – det er en kunstform. Jeg brænder for det kreative og ser undervisning som en mulighed for at dele passion, erfaring og nysgerrighed med andre.

Samme kursus på andre tidspunkter