Lær at fermentere – surkål, kimchi og kombucha
Lær at fermentere – surkål, kimchi og kombucha.
Fermentering finder du alle vegne, i fx yoghurt, øl og spegepølser. Fermentering har i århundreder været brugt til at konservere og bevare fødevarer, men også til at udvikle mere komplekse smage og sundhedsegenskaber i forskellige fødevarer.
Hen over tre aftener kan du blive klogere på hvad fermentering er, komme i gang med at gøre det selv og få nogle tips til hvordan du bruger det i din madlavning.
Du bliver introduceret til fermentering, hvor du bl.a. laver din egen surkål. Vi kaster os over at lave den koreansk kimchi, der er er kendt fra det asiastiske køkken, men som også sagtens kan bruges i nordisk madlavning. Vi sætter en fælles portion fermenteret chilisauce i gang, som vi laver færdig i fællesskab den sidste gang.
Til sidst laver vi en fermenteret ingefærsodavand samt starte en kombucha, som du vil få mulighed for at tage med hjem og selv brygge færdig.
Om underviseren
Anni Pedersen er kogekone og selvlært fermenteringsentusiast. Anni bor i Thorupstrand og har en baggrund indenfor formidling og undervisning.
Kursusdetaljer
Salget er lukket
Underviser
Anni Pedersen
Salget er lukket
Kursus afsluttet