Kursus afsluttet

Lær at fermentere – surkål, kimchi og kombucha

Lær at fermentere – surkål, kimchi og kombucha.

Fermentering finder du alle vegne, i fx yoghurt, øl og spegepølser. Fermentering har i århundreder været brugt til at konservere og bevare fødevarer, men også til at udvikle mere komplekse smage og sund­hed­s­e­gen­ska­ber i forskellige fødevarer.

Hen over tre aftener kan du blive klogere på hvad fermentering er, komme i gang med at gøre det selv og få nogle tips til hvordan du bruger det i din madlavning.

Du bliver introduceret til fermentering, hvor du bl.a. laver din egen surkål. Vi kaster os over at lave den koreansk kimchi, der er er kendt fra det asiastiske køkken, men som også sagtens kan bruges i nordisk madlavning. Vi sætter en fælles portion fermenteret chilisauce i gang, som vi laver færdig i fællesskab den sidste gang.

Til sidst laver vi en fermenteret in­ge­fær­so­da­vand samt starte en kombucha, som du vil få mulighed for at tage med hjem og selv brygge færdig.


Om underviseren
Anni Pedersen er kogekone og selvlært fer­men­te­rings­en­tu­si­ast.  Anni bor i Thorupstrand og har en baggrund indenfor formidling og undervisning.Kursusdetaljer

Fjerritslev Skole, Borups Alle 8, 9690 Fjerritslev
Tirsdag, 19:00 - 21:00
6 lektioner, 3 mødegange
Tirsdag 31. oktober, 2023
Holdnr.: 4423219001
Jammerbugt

11 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Anni Pedersen

Salget er lukket

Kursus afsluttet