Kinesisk dumplings
Kinesisk dumplings (4 timer)
Dumplings er en af de vigtigste fødevarer i den kinesiske kultur og kommer i en bred vifte af variationer og smage.
Vi vil præsentere forskellige regionale stilarter og fyldningsmuligheder, som du kan bruge derhjemme.
Du vil lære, hvordan man laver dumplingdej og de rigtige teknikker til at pakke dumplings korrekt.
Vi vil også introducere dig til forskellige metoder til at tilberede dumplings, såsom kogning, stegning og dampning.
Endelig vil vi lære dig, hvordan du kan fryse dine dumplings, så du kan nyde dem på et senere tidspunkt.
Prisen er ink. råvarer.
Lidt om Haibo Cornow
Haibo blev født og voksede op i Kina, og har boet i Danmark i mere end 20 år. Hun har en kandidatgrad i økonomi og arbejder til daglig med digital markedsføring, men hun kan også lide at lave mad i sin fritid. Hun mener, at madlavning er en fremragende måde at
slappe af og nyde livet på.
På hendes kurser kan du ikke kun lære at tilberede lækre
kinesiske retter, men også lære om kinesisk madkultur og livsstil.
Frederiksberg og Københavns Kommune tilbyder forhøjet tilskud til særlige grupper. Ved valg af prisen for særlige grupper erklærer du på tro og love, at du er studerende på SU, lærling, på efterløn, pensionist, eller modtager overførselsindkomst (inkl. SU).
Personer over folkepensionsalderen, 18-25-årige samt modtagere af overførselsindkomst kan også være berettigede.
Er du bosiddende i Københavns eller Frederiksberg Kommune, og kurset afholdes i en af disse kommuner, kan du benytte pristypen "særlige grupper".
AOF kan kræve dokumentation ved tilmelding eller senere. AOF forbeholder sig ret til at opkræve og få tilskud tilbagebetalt, hvis det forhøjede tilskud ikke accepteres af kommunen.
Kursusdetaljer
440 kr./person
Underviser
Haibo Cornow
440 kr./person
Tilmeld kursus