Antiinflammatorisk mad
Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver.
Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatorisk råvarer. Fx grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer.
Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved, at ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet.
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose.
Alle råvarer er økologiske, og du kan få individuel rådgivning. Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde.
Alle råvarer er inkluderet i kursus prisen.
Kursusdetaljer
500 kr./person
Underviser
Agna Rigmor Vodder
Agna Rigmor Vodder er uddannet kandidat i folkesundhed (cand.scient.san.publ.) og har en bachelorgrad i dansk og psykologi fra Københavns Universitet, samt videreuddannet psykoterapeut. I sin praksis er hendes speciale er at hjælpe klienter med at bryde usunde vaner og implementere antiinflammatorisk livsstil. Hun holder foredrag om antiinflammatorisk livsstil og vegetarisk mad for virksomheder og private, samt 1:1 sessioner.
Aftenen byder på opskrifter, skabt af Agna og tilberedt i fællesskab. Inden vi spiser, vil Agna indføre dig i, hvordan du lettere kan leve vegetarisk eller vegansk, både hvad angår mad og livsstil. Spørgsmål er velkomne, så du kan komme tættere på dine mål indenfor mad og livsstil.
Samme kursus på andre tidspunkter
- Torsdage, 16:15 - 20:45Vis kursus
500 kr./person
Tilmeld kursus