Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 333 kr/person
  • Efterløn, Frederiksberg 309 kr/person
  • Efterløn, København 309 kr/person
  • Ledig, Frederiksberg 309 kr/person
  • Ledig, København 309 kr/person
  • Pensionist, Frederiksberg 309 kr/person
  • Pensionst, København 309 kr/person
  • Studerende, Frederiksberg 309 kr/person
  • Studerende, København 309 kr/person

Kursusdage

  • 20-11-2022
    Søndag
    10:00 - 13:30

Beskrivelse

Med få hjælpemidler lærer den tidligere Danmarksmester Nicolaj Wium dig at lave fyldte chokolader og julelækkerier, så det kan gøres hjemme i dit køkken.
Underviseren vil fortælle og vise, hvordan du tempererer den mørke chocolade, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du støber selv chokoladen i formene, kommer fyld i og over trækker med chokolade.
På kurset laves flere forskellig typer fyld, som bruges forskelligt. Julen indbyder til marcipan, derfor laves også marcipan, med smag eller uden. Marcipanen kan bruges som fyld eller som stykker til overtrækning.
Du får de lækre chokolader samt opskrifter med hjem, så du selv kan lave lækkerier til dine julegæster.
Både børn og voksne kan være med.

Medbring opbevaringsboks, karklud, viskestykke samt forklæde.
En råvarepris på 100 kr. indgår i kursusprisen.

Om underviseren:
Nicolaj Wium er oprindeligt uddannet Civ.Ing i Kemi. De sidste 20 år har han lavet chokolade til salg på torvet i Helsingør hver lørdag formiddag. De sidste 10 år har han undervist på aftenskolen.
For spørgsmål til kursets indhold kontakt: information@hyldehuset.dk

Lignende kurser