Yoga for gravide

Er du gravid og har lyst til at bevæge dig på en blid måde? Så er gravidyoga hos AOF en god måde at bevæge sig uden at overbelaste kroppen. Udover at det øger din mentale velvære, så er gravidyoga godt for mange dele af kroppen, der bærer ekstra vægt. Den gravide krop er ofte øm og lettere anspændt, men yogaen kan med dens fokus på vejrtrækning og meditation med et godt stræk i hele kroppen give fornyet energi, smidighed og mindske graviditetsgener.

Tag til yoga for gravide

Lad kroppen slappe helt af, hvor den ikke skal præstere andet end at være til. Yogaøvelser aflaster ryggen, og hele kroppen kan komme i balance og få afspænding og styrke hele vejen fra fødder, til ryg, skuldre, ben og op til hovedet.

Find et kursus med gravidyoga hos AOF her.

Yoga for gravide hjælper, hvis du har gener og smerter

Der er mange fordele ved at lave yoga som gravid. Alt er i dit tempo, og der er ikke noget, der er forkert, når man skal dyrke yoga. Alle øvelserne modificeres, så de passer til netop din krop.

  • Du lærer at komme ned i kroppen og lytte til dens signaler.
  • Du lærer øvelser, der styrker dit velvære og samtidig forbereder din krop på fødsel.
  • Gavner den mentale balance gennem fokus på åndedræt og vi­su­a­li­se­rin­ger til dit sind
  • Et behageligt pusterum fra hverdagen, hvor yogaen kan mindske smerter i hele kroppen.
  • Et dejligt fællesskab med andre gravide.

Mærk strækket, fokusér på din vejrtrækning og få ny styrke i hovedet og kroppen. Det er en erfaren underviser, der hjælper dig igennem øvelserne. Der er plads til at snakke før og efter timen omkring eventuelle skavanker, og mange af øvelserne kan man nemt bruge derhjemme, hvor du kan lave yoga på en måtte på stuegulvet og bruge et sammenfoldet tæppe til at aflaste lænden og ryggen.

Leg og bevægelse med babygymnastik

Leg og bevægelse med babygymnastik

Få inspiration til stimulerende bevægelser, leg og motorik i babygymnastik. Sammen med andre familier kan I nyde en hyggelig stund. Babygymnastik stimulerer din babys motorik og giver dig redskaber til, hvordan man kan bruge leg til det. Udover det er der fokus på øvelser, der arbejder med balance, muskel-ledsansen og følesansen. Øvelserne til helt små børn handler om at have det sjovt med forskellige sange, lege og aktiviteter.

Find hold i babygymnastik

Find andre kurser for gravide og barslende

Vi har andre kurser i hele landet for andre gravide og barslende. Hos AOF kan du finde dem alle i oversigten nedenunder.

Find et kursus hos AOF her.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.