Babyrytmik hos AOF

Kom til en sjov og musikalsk time med din baby. På et babyrytmik hold bliver der sunget, leget og bevæget sig så du og dit barn kan få inspiration til, hvordan I kan stimulere og udvikle barnets sanser.

Styrk dit barns motorik og sanser med babyrytmik

Giv dit barn den bedste start på livet med leg, musik og bevægelse. Et babyrytmik hold er en god måde at introducere din baby til sang, dans og musik i trygge rammer med en erfaren underviser. Hos AOF har vi mange forskellige hold, hvor du kan have et forløb med andre forældre og deres baby og opleve glæden ved rytmik, sang og bevægelse i fællesskab. Det er en god måde at styrke din babys motorik og give nærvær og livsglæde ved hjælp af sang og rytmik videre til dit barn.

Til babyrytmik synger, leger og bevæger alle sig, og du får inspiration til, hvordan barnets sanser kan stimuleres og udvikles. Der leges med eksempelvis rasleæg, tørklæder og trommer.
Målet er, at dit barn får udviklet sin medfødte musikalitet og fantasi. Selvom alle synger med, så er det ingen forudsætning at kunne synge rent for at deltage.

Find et babyrytmik hold hos AOF her.

Tag til babyrytmik under din barsel

Leder du efter fællesskab og stimuli til din baby under din barsel? Så har vi kurser i babyrytmik for mødre, fædre og børn. Til rytmik møder dit barn andre børn, og der er udover leg også mulighed for at snakke om stort og småt med andre på barsel. Babyrytmik er stimulerende for flere aldersgrupper. På vores kurser er det opdelt i følgende aldersgrupper, hvor der tages hensyn til den enkelte:

  • 2-6 måneder

  • 4-12 måneder

Der er dog andre hold, hvor alderen ikke er det afgørende. Hos AOF kan du også træne pilates på et mor/barn hold eller tumlehold, hvor børnene får bevæget kroppen og styrket motorikken. Til babyrytmik er det vigtigste, at det er en tryg oplevelse, hvor der er plads til alt det, der hører til at have en baby. Der er tid og plads til bleskift, grædende babyer og lure. Det handler kun om, hvad dig og din baby kan overskue, og der fokuseres på børnenes behov undervejs, så det bliver en sjov, hyggelig og nærværende stund mellem eksempelvis mor og baby.

Du kan finde vores kurser i babygymnastik og babyrytmik her.

 

Graviditet og fødsel

Graviditet og fødsel

Hos AOF har vi også kurser for dig som er eller snart bliver mor. Du kan som nybagt mor eller gravid for eksempel deltage i gravidyoga, efterfødselsyoga, vandgymnastik og mange andre hold til dig, hvor der tages hensyn til din fysik.

Find hold for graviditet og fødsel

Sådan foregår vores babyrytmik

På et kursus i babyrytmik er der ro og afslapning på programmet. Ved hjælp af små lyde, sanglege og stimuli åbnes en verden af musik for din baby, der oplever både med høre-, syns- og følesansen. En erfaren underviser står for slagets gang og guider jer til, hvordan øvelserne laves. Hvis der er spørgsmål eller specielle behov, kan du altid snakke med underviseren. Babyrytmik er en god afveksling fra hverdagen, hvor du kan opleve glæden hos babyerne, når de opdager lydene og legene for første gang.

Der er fokus på nærvær og at have det sjovt og rart forældre og børn imellem. Du kan læse meget mere om de forskellige kurser i oversigten af hold. Der er et spændende udvalg af hold, der ligger på forskellige tidspunkter, så du kan finde den dag, der passer dig og jeres rutiner. Du skal kun medbringe dig selv og din baby. Det er desuden en god idé, at barnet har fået lidt at spise og drikke inden og er veludhvilet, selvom der er plads til amning og flaske på kurset også.

Tilmelding forgår under de forskellige hold hos din lokale AOF-afdeling.

Find en oversigt over hold nær dig her.

Find hold for gravide og babyer

Har du lyst til at stimulere din babys motorik og have et fællesskab med andre? Så har vi mange forskellige hold for dig, der er gravid eller er på barsel. Du kan gå til yoga, hvor du får strukket den gravide krop og lærer om vejrtrækning og meditation. Eller der er babysvømning, hvor du kan lære din baby at bevæge sig og blive tryg i vand. Vi har eksempelvis:

Du kan finde et kursus hos AOF her.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.