Lav velsmagende flødeboller på vores flødebollekursus

Vil du gerne prøve kræfter med at lave flødeboller? Hos AOF har vi flødebollekurser, hvor du kan lære alle de gode tricks til at lave dine egne hjemmelavede flødeboller.

Flø­de­bol­le­kur­sus hos AOF 

I Danmark er vi store tilhængere af flødeboller, og flødebollen er for mange en integreret delikatesse til fx fød­sels­dagstra­di­tio­ner­ne. Det sprøde cho­ko­la­de­over­træk, der knækker, når vi sætter tænderne i dem. En lækker og luftig skum og nederst den sprøde bund, som kan bestå af blandt andet vaffel eller marcipan.

På et flø­de­bol­le­kur­sus kan du lære at lave dine egne flødeboller og sørge for, at dine gæster får lidt sødt til tænderne. Et flø­de­bol­le­kur­sus er en perfekt oplevelsesgave for dig og en, du har nær. I kan lære at lave flødeboller fra bunden og få en fornemmelse af at leve det søde liv.

Oplevelsen på kurset er hyggelig, og du er garanteret et smil på læben. Kurset er en perfekt gave til en, der elsker nye oplevelser og at skabe gode minder. Hvem elsker ikke super lækre flødeboller? Og tænk at kunne lave dem helt selv.

Underviserne har en stor erfaring og står klar til at hjælpe dig med opskrifterne, teknikkerne og alle de spørgsmål du end måtte have. Du kan også kontakte din underviser på forhånd, hvis du har spørgsmål inden kursets start.

Tag på kursus og lær at lave de perfekte flødeboller

Hos AOF kan du lave dine egne lækre flødeboller med sprød marcipanbund, lækker skum og perfekt tempereret chokolade.

På kurset får du selvfølgelig også gode opskrifter, som du kan tage med hjem. Du kan videreudvikle dine flødebolle-evner endnu mere, så du på sigt kan lave rigtig flotte hjemmelavede flødeboller til familie og venner. Det er altid lækkert, når der er lidt søde sager, man kan sætte tænderne i, når man bliver inviteret til kaffe eller lignende.

Chokoladen er noget af det sværeste at arbejde med, når der skal laves en flødebolle. Men bare rolig, vi har dygtige undervisere, der kan hjælpe dig med at temperere din chokolade til perfektion. Du lærer også de bedste teknikker til at overtrække flødebollerne med chokoladen, det kan nemlig være udfordrende at få en ensartet og flot overflade.

Hvis du elsker flødeboller, hvorfor så ikke lære at lave dine egne? Se vores flø­de­bol­le­kur­ser her.

 

Madlavningskurser hos AOF

Mad­lav­nings­kur­ser hos AOF

Er du interesseret i madlavning? Eller vil du gerne lære at lave mad inden for et eller flere verdenskøkkener? Hos AOF har vi mange forskellige madlavningskurser. Du kan både blive klogere på råvarer og ingredienser, eller du kan lære hvordan specifikke lande eller kulturer laver deres mad. Lyder det som noget for dig, så kan du se vores madlavningskurser her.

Du kan se vores madlavningskurser her

Sådan foregår vores flø­de­bol­le­kur­ser

På et flø­de­bol­le­kur­sus lærer du at lave flødeboller, der kan imponere dine gæster. Kurset er hyggeligt og der er god stemning - kan man være andet end glad, når man skal lave og spise flødeboller?

På kurset lærer du at lave forskellige slags bunde, så du i fremtiden kan lave den bund, du bedst kan lide. Skummet ved en flødebolle er essentielt, og derfor lærer du selvfølgelig også at lave hjemmelavet skum med den helt rigtige konsistens og smag. Du kan lave skummet med din yndlingssmag. Så er du i hvert fald garanteret nogle lækre smagsprøver.

Noget mange har problemer med, når de laver flødeboller første gang, er at sprøjte flødebollerne på bunden, så de bliver ensartede og flotte. Du bliver introduceret til teknikker, så du kan lave den perfekte flødebolle. At overtrække flødebollen med chokolade kan også være en smule udfordrende, men det får du selvfølgelig også gode tips og teknikker af underviseren til at mestre. Til sidst skal du pynte dine flødeboller med flot pynt, så de ser indbydende og måske anderledes ud end de traditionelle fra supermarkedet.

Du skal selvfølgelig vide, hvad det du laver, smager af, så der er naturligvis smagsprøver undervejs. Du kan finde et flø­de­bol­le­kur­sus og andre søde sager her.

På et flødebollekursus lærer du:

  • At lave forskellige bunde
  • At lave skum - og give skummet din favoritsmag
  • At temperere chokolade
  • At lave et perfekt cho­ko­la­de­over­træk
  • At pynte din flødebolle

Find dit næste bagekursus hos AOF

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Hos AOF kan du finde forskellige bagekurser, hvor du kan lære at bage brød eller kage. Kurserne gør dig klogere på, hvordan man laver et godt bagværk, og hvordan man håndterer forskellige typer af dej. Du kan se vores bagekurser her.

Hvis du er mere til pynt og finesse, så har vi også konditorkurser. Her lærer du fx at temperere chokolade, så du kan lave smukke fyldte chokolader eller pynt til dine kager. Du vil også blive introduceret til forskellige måder at overtrække dine kager på. Du kan se vores konditorkurser her.

Du kan se alle vores bage- og mad­lav­nings­kur­ser her.

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling hér.