Kursus afsluttet

Sankekursus i efteråret

Sanke kursus 2023 - årets gang i den spiselige natur.
Kurset strækker sig over 3 årstider, hvor vi skal stifte bekendtskab med over 50 forskellige spiselige urter, svampe, bær, frugter, nødder, nåle, blade med mere.Du kan tilmelde dig alle tre årstider eller vælge blot at deltage i enkelt årstid. Dog får du met ud af kurset ved at deltage i alle tre årstider.

På kurset skal vi ud i naturen og selv sanke råvarerne, lære om naturtyper, sanketeknikker og regler og hvordan du undgår giftige forvekslinger.

Vi skal i køkkenet og arbejde med de sankede råvarer i form af alt fra kryddereddike, salt, the, fermentering, tørring, snapse til hele måltider hvor de vilde råvarer spiller hovedrollen.

Udgift til råvarer, glas m.m. er in kluderet i prisen.

Om underviseren:

Underviser Kresten Kronborg har 22 års erfaring med at bruge vilde råvarer i restauranter og har siden 2016 arbejdet fuld tid med undervisning og events med om­drej­nings­punkt i vild mad og bålmad.
Lokationen for kurset er området omkring Hjortdal og Slettestrand, som byder på flere forskellige naturtyper. Når vi ikke er ude, foregår kurset i Madsmedjen, som er et sted bygget til formålet, med brændefyrede ovne og bålpladser.

Vi skal gå op til 4 km på sanketurene.
Medbring gerne kurv og kniv, samt påklædning efter vejret.


Kursusdetaljer

Madsmedjen ved Slettestrand, Slettestrandvej 26, 9690 Fjerritslev
Onsdag, 09:00 - 14:00
5 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 4. oktober, 2023
Holdnr.: 4423201002
Jammerbugt

3 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Kresten Kronborg

Salget er lukket

Kursus afsluttet