Ro og fordybelse i byens natur - sommer

Forløbet er for dig, der vil lære teknikker og redskaber til at finde ro i den bynære natur på Kalvebod Fælled på Vestamager. Mens foråret springer ud, guides vi igennem blide og rolige øvelser med fokus på at komme ud af hovedet og ned i kroppen, åbne vores sanser og lade os inspirere af symboler i naturen for at blive mere nærværende, opmærksomme og forbundne til os selv og til naturen omkring os. Kurset kræver ingen forkundskaber.
 
Max: 12 deltagere

Tirsdag den 21. maj: Krop og bevægelse i naturen
På kursets første gang, har vi fokus på kroppen, hvor vi gennem let fysisk aktivitet og forskellige gro­un­din­gø­vel­ser lærer at lytte til vores krop og forstå dens behov. Gennem stillevandring får vi mulighed for at mærke, hvordan de skiftende omgivelser har indvirkning på vores egen fysiske og indre tilstand.

Tirsdag den 28. maj: Sansninger i naturen
På kursets anden gang trænes vi til at undersøge naturen med vores syns-, lytte, lugte-, smags- og følesans. Ved at aktivere sanserne, kan vi for et øjeblik slå hovedet fra og lade kroppen give os nye perspektiver på, hvordan vi oplever os selv og verden.

Tirsdag den 4. juni: Fordybelse og meditation i naturen
På kursets tredje gang tager vi os god tid til at reflektere og fordybe os. Vi guides gennem meditation og mindfullness inspireret af naturens fire elementer, jord, ild, luft og vand for at skabe ro, fordybelse og opmærksomhed.

Tirsdag den 11. juni: Symboler i naturen
På kursets fjerde gang går vi på opdagelse og finder repræsentanter i naturen, som kan symbolisere følelser, værdier eller relationer i vores liv, som vi har lyst til at undersøge nærmere. Ved at spejle os i naturens symboler, kan vi få nye perspektiver og bevidsthed og finde ressourcer til at støtte os i livet generelt.

Mødested: Naturcenter Amager

Bemærk: Medbring siddeunderlag, notesbog og vandflaske.

Om underviseren: Mit navn er Tenna Libak. Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og naturbaseret psykoterapeut. De seneste år har jeg arbejdet med undervisning og facilitering i naturen for bl.a. højskoler, gymnasier, frivillige foreninger og private virksomheder. Jeg er optaget af, hvordan en større forbindelse til naturen kan understøtte det gode liv og glæder mig til at gå på opdagelse i den bynære natur sammen med jer.

 

 

Kursusdetaljer

Naturcenter Amager , Granatvej 3 - 15 , 2770 Kastrup
Tirsdag, 14:00 - 15:50
8 lektioner, 4 mødegange
Tirsdag 21. maj, 2024
Hold nr.: 8724101011

360 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Tenna Libak

360 kr./person

Tilmeld kursus