I et med naturen, Silkeborg Sønderskov

Styrk din mentale sundhed i naturen og oplev hvordan naturen kan lindre og forebygge stress.
Tag med på denne langsomme, sansefulde oplevelse i skoven og mærk hvordan naturen kan give dig og din hjerne en vitaliserende pause med nærvær og ro.

Du skal kunne gå ca. 3 km i kuperet terræn. Undervejs vil jeg introducere dig for videnskabelige teorier, praktiske øvelser og teknikker der giver dig viden om hvorfor - og hvordan naturen kan give dig mere overskud og energi i hverdagen.

Der vil være gående, stående og liggende nærværs øvelser på turen, hvor du vil blive guidet til at opleve naturen intenst med alle dine sanser. At opholde og forholde sig til naturen på denne måde, vil berolige dit nervesystem og give dig en oplevelse af at være fuldt tilstede i nuet.  Jeg har en låne rygsæk klar til dig med et liggeunderlag og et skind, så du kan nyde oplevelsen i skoven fuldt ud.

Husk at tjekke vejrudsigten og klæd dig efter forholdene, da vi bevæger os meget langsomt.
Tag praktisk fodtøj på, så du kan gå stabilt og godt.

Kom i god tid – så du får sjælen med og giv dig selv en velfortjent selvkærlig pause i naturen.

Du modtager en SMS dagen før med et link til mødestedet, så du nemt kan finde vej.

 

Citat fra tidligere deltager

”Det var en fantastisk oplevelse!
Jeg gik fra sansebadet med en større ro end jeg længe har følt – og en endnu større bevidsthed om hvordan jeg kan bruge naturen og sanserne til at finde tilbage til mig selv og roen” Tak fra Nanna

Kursusdetaljer

Silkeborg Sønderskov, Sønderskovvej , 8600 Silkeborg
Torsdag, 18:00 - 20:30
3 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 22. august, 2024
Hold nr.: 7424101011

195 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Jensen

Jeg hedder Marianne Jensen og er din guide på dette sansebad. Bare rolig, du skal ikke i vandet til dette arrangement – et sansebad er når du åbner alle dine sanser for de naturlige indtryk der omgiver dig i naturen, det beroliger dit nervesystem og er ren wellness for sjælen.

Jeg er uddannet naturterapeut og stressmentor samt certificeret natur- og sansebad instruktør.

Min store passion er natur, mennesker og det meningsfulde liv og jeg arbejder til hverdag med at skabe mere mental trivsel og livsglæde for mennesker i mange forskellige sammenhæng, men altid med naturen som et gennemgående element.

195 kr./person

Tilmeld kursus