Dit pusterum i naturen

Dit pusterum i naturen, Silkeborg Vesterskov Styrk din mentale sundhed i naturen og oplev hvordan naturen kan lindre og forebygge stress. Tag med på denne langsomme, sansefulde oplevelse i skoven og mærk hvordan naturen kan give dig og din hjerne en vitaliserende pause med nærvær og ro. Du skal kunne gå ca. 3 km i kuperet terræn. Undervejs vil jeg introducere dig for videnskabelige teorier, praktiske øvelser og teknikker der giver dig viden om hvorfor - og hvordan naturen kan give dig mere overskud og energi i hverdagen. Der vil være gående, stående og liggende nærværs øvelser på turen, hvor du vil blive guidet til at opleve naturen intenst med alle dine sanser. At opholde og forholde sig til naturen på denne måde, vil berolige dit nervesystem og give dig en oplevelse af at være fuldt til stede i nuet.  Jeg har en låne rygsæk klar til dig med et liggeunderlag og et skind, så du kan nyde oplevelsen i skoven fuldt ud. Husk at tjekke vejrudsigten og klæd dig efter forholdene, da vi bevæger os meget langsomt. Tag praktisk fodtøj på, så du kan gå stabilt og godt. Kom i god tid – så du får sjælen med og giv dig selv en velfortjent selvkærlig pause i naturen. Mødested: Par­ke­rings­plads ud til Gjessøvej, overfor Silkeborg Bad Du modtager en SMS dagen før med et link til mødestedet, så du nemt kan finde vej. Citat fra tidligere deltager ”Jeg blev fuldstændig overrumplet over roen det gav mig. En vild og meget positiv oplevelse og masser af stof til eftertanke. Roen i en stille, langsom tur i naturen er tydeligvis det hjernen har brug for, i den travle hverdag.” Tak fra Rikke

Kursusdetaljer

Silkeborg Vesterskov, Gjessøvej - ved Silkeborg Bad, 8600 Silkeborg
Onsdag, 18:30 - 21:00
3 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 22. maj, 2024
Hold nr.: 7424101010

195 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Jensen

Jeg hedder Marianne Jensen og er din guide på dette sansebad. Bare rolig, du skal ikke i vandet til dette arrangement – et sansebad er når du åbner alle dine sanser for de naturlige indtryk der omgiver dig i naturen, det beroliger dit nervesystem og er ren wellness for sjælen.

Jeg er uddannet naturterapeut og stressmentor samt certificeret natur- og sansebad instruktør.

Min store passion er natur, mennesker og det meningsfulde liv og jeg arbejder til hverdag med at skabe mere mental trivsel og livsglæde for mennesker i mange forskellige sammenhæng, men altid med naturen som et gennemgående element.

195 kr./person

Tilmeld kursus