Bevægelse & Afspænding - NYHED

Fokus på nærvær i krop og sind - Bevægeglæde

Dette formiddagshold er for dig der ønsker at give krop og sind venlig opmærksomhed. Måske er du pensioneret, måske på barselsorlov, stres­ssy­ge­meldt eller i over­gangs­al­de­ren eller måske har du bare lyst til at genoplade kroppen i fællesskab med andre.

Med forskellige steder i livet ift. alder og udfordringer, kropslige som mentale byder dette hold på en tryg ramme og fællesskab at træne bevægelse og afspænding.

Den Psykomotoriske træning kan overføres til din egen hverdag og hjælpe til at finde Ro i Krop og Sind; slippe spændinger og evt. smerter, tankemylder, bedre søvn, forebygge eller mindske stress. Genoplade - finde Energien og din indre Balance.

Vi vil komme omkring forskellige temaer som Kro­ps­be­vidst­hed, Kropsholdning, Afspænding, Grounding (jord­for­bin­del­se), Åndedrættet, Bevægeglæde i stilhed og mere kredsløbs­sti­mu­le­ren­de som fx Dynamiske flow-grundøvelser og mærke puls ved lettere rytmiske dansetrin.

•       Kropslige op­mærk­som­hed­s­ø­vel­ser trænes for at øge din kro­ps­be­vidst­hed og dermed muligheden for at drage omsorg for dig selv.

•      Musik vil indgå understøttende til at berolige eller fremme energi og bevægeglæde.

•      Vi vil også træne lidt i Naturens rum i form af guidede opgaver med sansetræning sammen og individuelt fx med Silent Walking.

Vi tilbyder holdet i Fri­tids­cen­te­rets historiske rammer i et rart lokale, der passer til indholdet.

Underviser, Berit Svart har mange års erfaring med sundhedsfremme via psykomotorisk undervisning og klientforløb gennem forebyggende indsatser; kommunale som private til at forebygge eller afhjælpe stress og styrke trivslen.

Kom i tøj der passer til vores aktivitet: Tøj du kan bevæge dig i og udetøj efter aftale (lag på lag). Medbring ligeledes en yogamåtte og vand.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på holdet og vil sætte pris på en for­vent­nings­af­stem­men­de opringning på 40495070.


Kursusdetaljer

Fritidscentret, Vestergade 15, 8900 Randers C
Tirsdag, 10:30 - 12:00
24 lektioner, 12 mødegange
Tirsdag 9. januar, 2024
Holdnr.: 6624104041
Randers

1.185 kr./person

19 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Berit Svart

1.185 kr./person

Tilmeld kursus