Bevægeglæde og flow - (H)

BEVÆGEGLÆDE OG FLOW – INDE OG UDE….
I november har vi fokus på bevægeglæde og flow- på dette hensyntagende hold.

Dette formiddagshold er for dig der ønsker at give krop og sind venlig opmærksomhed. Måske er du pensioneret, måske på barselsorlov, stres­ssy­ge­meldt eller i over­gangs­al­de­ren eller måske har du bare lyst til at genoplade kroppen i fællesskab med andre.
Med forskellige steder i livet ift. alder og udfordringer, kropslige som mentale byder dette hold på en tryg ramme og fællesskab at træne bevægelse og afspænding.

Det er psykomotorisk træning, som kan overføres til din egen hverdag og hjælpe til at finde ro i krop og sind; slippe spændinger, evt. smerter, tankemylder, bedre søvn, forebygge eller mindske stress. Genoplade og finde energien og din indre balance og trivsel.
Gennemgående for forløbet er Bevægelse & Afspænding koblet med lettere teori om de temaer vi tuner ind på:
September: Kro­ps­be­vidst­hed, Sansetræning, Kropsholdning, Afspænding.
Oktober: Grounding (jord­for­bin­del­se) og Åndedrættet.
November: Bevægeglæde i stilhed og mere kredsløbs­sti­mu­le­ren­de som fx Dynamiske flow-grundøvelser og mærke puls samt evt. ved lettere rytmiske dansetrin.

• Kropslige op­mærk­som­hed­s­ø­vel­ser trænes for at øge din kro­ps­be­vidst­hed og dermed muligheden for at drage omsorg for dig selv.
• Musik vil indgå understøttende til at berolige eller fremme energi og bevægeglæde.
• Vi vil også træne lidt i Naturens rum i form af guidede opgaver med sansetræning sammen og individuelt fx med Silent Walking.
Vi tilbyder holdet i Fri­tids­cen­te­rets historiske rammer i et rart lokale, der passer til indholdet.

Underviser, Berit Svart har mange års erfaring med sundhedsfremme via psykomotorisk undervisning og klientforløb gennem forebyggende indsatser; kommunale som private til at forebygge eller afhjælpe stress og styrke trivslen.
Kom i tøj der passer til vores aktivitet: Tøj du kan bevæge dig i og udetøj efter aftale (lag på lag). Medbring ligeledes en yogamåtte og vand.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på holdet og vil sætte pris på en for­vent­nings­af­stem­men­de opringning på 40495070.

Kursusdetaljer

Fritidscentret, Vestergade, Vestergade 15, 8900 Randers C
Torsdag, 10:30 - 12:00
8 lektioner, 4 mødegange
Torsdag 7. november, 2024
Hold nr.: 6624204043

395 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Berit Svart

Berit Svart er certificeret Zumba® instruktør siden 2010 og har ligeledes en baggrund som tidligere elite-sportsdanser, salsa- og argentinsk tango entusiast og i dag Lindy hop.

Berit er uddannet pro­fes­sions­ba­chel­or i af­spæn­dings­pæ­da­go­gik og psykomotorik og har stor erfaring med sundhedsfremme, stress og trivsel, forebyggende og afhjælpende indsatser i Randers Kommune, Randers Sundhedscenter. I dag er hun selvstændig i egen klinik Berit Svart – Stres­sfore­byg­gel­se & Behandling. Læs mere om Berit her: www.beritsvart.dk

Ved spørgsmål til Berits hold, kan hun kontaktes på 4049 5070.

395 kr./person

Tilmeld kursus