La Boheme, Puccini's mesterværk på Malmö Opera og Balletteater

La Boheme, Opera af Puccini, Malmö Opera i nye klædninger.

Denne opera er Puccinis ultimative opera om tragisk, smuk og uforglemmelig kærlighed.
Dramaet begynder ved juletid, hvor den fattige kunstner Rodolfo forelsker sig i den tuberkulose ramte Mimi. Denne opera har den mest vidunderlige musik samtidig med, at den er en af de store operaklas­si­ke­re.
Mens gadebilledet udenfor de elskendes kolde kammer stråler af overdådig julestemning, kæmper de en ulige kamp mod den ubarmhjertige skæbne.
Der er glødende kærlighed og ubrydeligt venskab på spil i la Boheme, og det er svært ikke at lade sig rive med, når Mimi og Rudolfo erklærer hinanden deres store kærlighed.
I denne udgave er tiden ført frem til 1960'erne og foregår i New York. Kunstnerne bor i SoHo, der sprudler af kreativitet. Her findes det sidste nye inden for mode, kunst, teater, musik, litteratur, poesi og film.
Nye kunstformer fødes her, alt er muligt og friheden total. I denne bydel bor seks unge bohemer i et kunstner-kollektiv, der holder til i  et gammelt industrilokale, hvilket de bruger som studio. De har helt hengivet sig til deres kunst og drømmer om at slå igennem. Men desværre har ingen af dem penge til hverken husleje eller varme og værre endnu: Julen står for døren.

I pausen på ca. 30 min. serveres den klassiske, for Malmö Opera så berømte rejemad, ledsaget af et glas liflig hvidvin.

Kursusdetaljer

Hellerup Station, Ryvangs Allé 79, 2900 Hellerup
Søndag, 14:40 - 19:40
1 lektioner, 1 mødegang
Søndag 4. maj, 2025
Hold nr.: 25123123

1.250 kr./person

19 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel

1.250 kr./person

Tilmeld kursus