Cosi fan tutte i Malmö Opera

I 1790 skrev Mozart Cosi fan tutte og på den tid var denne opera meget vovet. Publikum fandt den upassende, hvorfor Europas teatre opførte den i forskellige variationer. I 1900-tallet gik man heldigvis tilbage til originalen, som er langt den bedste.
Handlingen er nu flyttet til IKEA, hvor Alfonso har arbejdet mange år.
Han er træt af at se alle de unge gå smilende rundt med deres blå-gule kasketter, hånd i hånd med deres elskede.
Fiordillige er forlovet med Guglilmo og Dorabella er forlovet med Ferrado begge par er forelskede, glade og tro mod hinanden.  Men der er en slange i paradiset - Don Alfonso. Han laver et eksperiment, idet han vædder med de to herrer om, at alle kvinder er utro. De fastholder, at deres kærester ikke kan forføres af andre galaner.
Nu foregiver de mandlige elskere, at de skal i krig. I virkeligheden forklæder de sig og gør kur til damerne.
Begge damer ender med at overgive sig til de udklædte herrer, hvorefter Don Alfonso har vundet sit væddemål. Resten af "kærestedramaet" afsløres i operaens slutning.
Opsætningen er lavet af den danske regissør Katrine Wiedemann, som tilhører en af største talenter inde for film-og teaterregi.
I pausen serveres Malmö Operas berømte rejemad inkl. 1 glas vin.Mødested: Hellerup Station ved busserne, kl. 14:30. Forventet hjemkomst samme sted ca. kl. 20:30. Guide Pia Mengel.


Kursusdetaljer

Hellerup Station, Ryvangs Allé 79, 2900 Hellerup
Søndag, 14:30 - 20:30
1 lektioner, 1 mødegang
Søndag 8. december, 2024
Hold nr.: 0724218105

1.200 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel

1.200 kr./person

Tilmeld kursus