Spansk B1-1

På holdet er der fokus på at tale spansk selvom vi arbejder med alle 4 færdigheder (at tale, at lytte, at læse og at skrive.)

Vi fortsætter med at udvide og nuancere ordforrådet, så vi kan klare dag­lig­dags­si­tu­a­tio­ner. Vi uddyber hovedemnerne i den spanske grammatik og får et grundlæggende indblik i de mere komplicerede områder. Vi fortsætter også med at udvide vores viden om de spansktalende lande.

Bogen, som vi skal arbejde med, annonceres ved holdstart.

Du er velkommen til at kontakte underviseren Albena Radeva på telefonnummer: 21 96 38 84 eller på e-mail albena.radeva@outlook.dkKursusdetaljer

Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse
Tirsdag, 11:50 - 13:30
32 lektioner, 16 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 2024206002

2.640 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Albena Radeva

Sprog: spansk, engelsk, bulgarsk

Uddannelse: Spansk (Filolog, lingvist og lærer i spansk sprog og litteratur) samt engelsk (Kandidat i engelsk filologi). Uddannet sproglærer godkendt som lærer i gymnasieskolen med un­der­vis­nings­kom­pe­ten­cer i spansk og engelsk af Danmarks Styrelsen for International Uddannelse.

Un­der­vis­ning­ser­fa­ring: Erfaring med undervisning i spansk, engelsk og bulgarsk i forskellige un­der­vis­nings­sy­ste­mer (dansk, international/anglo-amerikansk, bulgarsk) med studerende i alle aldre (vok­se­nud­dan­nel­se, gymnasium, universitet, grundskole) og på forskellige sproglige niveauer.

2.640 kr./person

Tilmeld kursus