Fransk - genopfrisk og udvid

Til dig, der tidligere er blevet undervist i fransk.
Den første tid bliver brugt til at vurdere dit og de andre kursisters niveau. Det er vigtigt, at niveauet ligger et sted, hvor du føler dig trygt. Du skal kunne genfinde og forstærke, det du allerede kan. Dog er det også vigtigt, at alle konstant bliver let udfordret, så hver især kan bygge videre og blive bedre. Vi lytter til tekster og sange, ser korte film og bruger dem til øvelser i klassen. Vi læser små bøger (lektier) så du øver din forståelse og taler om indholdet sammen. Vi træner udtale, verber, ordforråd og den nødvendige grammatik, så du kan klare dig i klassiske turist­si­tu­a­tio­ner. Vi lærer om fransktalende lande og deler vores rej­se­er­fa­rin­ger. Der skal også være plads til at have det sjovt … på fransk!

Afsæt gerne 45 min om ugen til lektier.
Udgifter til de læsebøger, der løbende købes, er ikke inkluderet i kursusprisen.

Kursusdetaljer

Nordskolen Afdeling Baunehøj, Baunegårdsvej 85, 4040 Jyllinge
Tirsdag, 17:30 - 19:10
48 lektioner, 24 mødegange
Tirsdag 17. september, 2024
Hold nr.: 7024206049

2.095 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Suzi Møller

Suzi Møller er født og opvokset i Canton Neuchâtel, som ligger i den fransktalende del af Schweiz, og er uddannet fol­ke­sko­le­læ­rer. Har siden 2005 boet i Danmark, med sin danske mand og 2 børn.
Har mest arbejdet i administrative stillinger. Har altid leget med sprog, sammenlignet de sprog, som hun har lært, med hinanden og været begejstret for at skrive laaaaaaange tekster! Je me réjouis de vous accueillir et de vous accompagner dans la (re)découverte et l’usage de la langue de Molière ! A bientôt.

2.095 kr./person

Tilmeld kursus