Få pladser

Vandgymnastik

Bevægelse i vand (varmvandbassin)

 

Bevægelse i vand er for dig, der er udfordret af slid- og/eller leddegigt, osteoporose eller andre udfordringer i be­væ­ge­ap­pa­ra­tet. Det er en ideel motionsform der tilgodeser og skåner kroppens led, styrker musklerne og øger bevægeligheden og dit velvære. Samtidig støtter og aflaster vandet din krop og yder en blid modstand så hele din krop arbejdes hen­sigts­mæs­sigt igennem.

 

Vandet er dejligt varmt, giver dig en fornemmelse af at være vægtløs og gør dig i stand til at lave effektfulde øvelser og bevægelser, som ellers kan være en udfordring på land.

Træning i det behagelige varme vand har en positiv og nænsom virkning på din krop, og er stadig effektivt. Det er med til at dæmpe smerter i leddene og derfor træner vi på en måde, som er hensigtsmæssig og skånsom for muskler og led.

 

I min undervisning sætter jeg fokus på forskellige temaer, som f.eks. balance, styrke, rotationer, stabilitet, bevægelighed, kropbevidsthed og indre ro.

 

Du skal være selvhjulpen.

Svøm­me­fær­dig­he­der er ikke et krav, da bassinets vanddybde er omkring 0,90 meter.

 

Det vil være godt at møde op i god tid, af hensyn til bad og omklædning inden undervisningen.

Varmvands­bas­si­net i Birkerød svømmehal er mellem 32 og 34 grader

 

 

Kontakt mig gerne, hvis du har nogle spørgsmål 26 81 49 06

Kursusdetaljer

Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød
Tirsdag, 12:00 - 12:45
4 lektioner, 4 mødegange
Tirsdag 14. maj, 2024
Hold nr.: 412185

495 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bettina Østerby

Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kro­p­s­o­ri­en­te­ret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.

Hun har stor un­der­vis­ning­ser­fa­ring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.

Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.

bet­ti­na­o­ester­by.dk

Samme kursus på andre tidspunkter

495 kr./person

Tilmeld kursus