Workshop med De 5 Elementer *

Deltag i en spændende workshop lørdag formiddag fra kl. 10-12.30 i Nørresundby, hvor du lærer om De 5 Elementer og deres betydning for både naturen, kroppen og organerne.

På denne workshop vil du få indsigt i, hvordan hvert element forbindes med specifikke farver, yin og yang organer, årstider, følelser, kropsvæv, kropsvæske, sanseorganer, stemmeudtryk, lugte og smage.

Derudover vil du blive introduceret til Qi Gong øvelser, som er tilknyttet de forskellige elementer og deres organer. Workshoppen kombinerer teori og praksis, så du får mulighed for både at lære og bevæge dig.

Husk at medbringe papir og pen til notater, samt tøj du kan bevæge dig i og noget vand.

Kom og dyk ned i den fascinerende verden af De 5 Elementer, og oplev hvordan de kan skabe balance og harmoni i dit liv.

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Lørdag, 10:00 - 12:30
3 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 23. november, 2024
Hold nr.: 9724204031

147 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Hanna Sofia Larsen


Mit navn er Hanna Sofia.

Jeg har altid arbejdet med mennesker og sundhed. Som sygeplejerske, kostvejleder, zoneterapeut og chi gong og tai instruktør.  Jeg hjælper kvinder til at finde balance i livet og føle sig yngre med alderen. Efter selv at have dyrket chi gong i mange år valgte jeg at blive instruktør. I dag er chi gong en væsentlig del af min hverdag, og en måde at være i livet på. Her er jeg nærværende med mig selv, og det er herfra jeg navigerer i livet. Jeg elsker naturen og al dens skifte, og nyder den hver dag.

 

Samme kursus på andre tidspunkter

147 kr./person

Tilmeld kursus