Vil du lære kinesisk?

你是哪国人 ? "Nǐ shì nǎ ɡuó rén?". Eller oversat til dansk "Hvor kommer du fra?". Lær at tale kinesisk på et kursus i mandarin kinesisk. Kina er et fascinerende land, hvor den kinesiske kultur og det kinesiske sprog er unikt og anderledes. Vil du lære kinesisk? Hos AOF har vi flere sprogkurser i det kinesiske sprog på alle niveauer.

Lær om kinesisk kultur

Uanset dine årsager til at lære kinesisk, så er sproget ikke det eneste, der bliver undervist i på et sprogkursus. Den kinesiske kultur er også vigtig at lære om, hvis man eksempelvis skal rejse til Kina for måske at studere på et kinesisk universitet, en længere rejse eller hvis man skal kunne begå sig på ar­bejds­mar­ke­det.

Kinesisk sprog er svært at lære og tager tid, men til gengæld vil det gøre livet meget nemmere, når man opholder sig i Kina. Mange ting står kun på tegn. Hvad der er høfligt og uhøfligt skiller sig også ud fra os i Vesten. Det kan eksempelvis være i forhold til gaver eller mad. Når du lærer kinesisk på et sprogkursus hos AOF, så bliver du godt klædt på til sproget, grammatik og den kinesiske kultur.

Undervisningen giver dig basale sprog­fær­dig­he­der og et ordforråd, så du kan tale med mennesker i store dele af verden. Med et befolkningstal på 1,4 mia. i Kina, så er der mange gode grunde til at lære at tale kinesisk. Vi har kurser på forskellige niveauer, både til dig der er nybegynder og øvet.

Kinesisk for begyndere eller øvede?

At lære et nyt sprog tager tid og tålmodighed, til gengæld vil en erfaren underviser sørge for at det er interessant, relevant og sjovt. I fællesskab med andre lærer du kinesisk med øvelser hjemme og til undervisning. Som begynder lærer du simple sætninger og ord. Udover det giver vores erfarne underviser en grundlæggende forståelse for sproget og dets opbygning.

Er du øvet? Så bygger vi videre på det kinesisk, du allerede kan tale. Det kan være med kinesiske tegn og skriftsprog. På et kinesisk kursus er der også undervisning i mange nye vendinger, du kan bruge i det daglige liv, på virk­som­heds­be­søg eller på en rejse.

Når man lærer et nyt sprog, især når man lærer kinesisk, så kan det gøre det nemmere at downloade en sprog-app, hvor du kan øve ord, høre musik eller se fjernsyn på sproget.

Find et kinesisk kursus her.

Lær at tale og forstå et sprog hos AOF

Hos AOF har vi mange forskellige sprogkurser, hvor du kan lære et nyt og spændende sprog i fællesskab med andre.

Vi har eksempelvis kurser i:

Find et sprogkursus hos AOF her.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Lær fransk hos AOF

Lær fransk hos AOF

På franskkursus hos AOF kan du lære at tale og forstå det franske sprog. Lær om fransk kultur, få et større indblik i Frankrig og lær at bruge sproget. Undervisningen er for alle, og vi tilbyder både kurser for nybegyndere og på avanceret niveau.

Find franskkurser her