Lær et nyt sprog: Italiensk

Går du og leger med tanken om at lære det italienske sprog at kende? Eller måske vil du bare gerne blive endnu bedre? Hos AOF kan du deltage på et italiensk sprogkursus og samtidig lære den italienske kultur at kende. AOF har italiensk kurser på flere forskellige niveauer. På et kursus for begyndere vil du lære italiensk helt fra bunden, og der forventes ved første lektion ingen tidligere erfaringer med sproget.

Italiensk for begyndere og øvede

På et kursus i italiensk vil du både udvikle dine sproglige færdigheder, men du vil også stifte bekendtskab med italiensk grammatik. På et kursus for begyndere vil du starte ud med de mest basale vendinger og lære sprogets opbygning at kende. Ydermere vil du blive trænet i at føre samtaler, du kan anvende i dagligdagen, så du i højere grad kan deltage og kommunikere i kortere autentiske samtaler. På kurser vil der være fokus på at skabe et hyggeligt miljø, hvor du på en kreativ måde vil lære sproget bedre at kende, og der vil altid blive taget højde for den enkeltes læringstempo og forløb. Det kreative aspekt vil være inkorporeret ved at lære på forskellige måder både igennem spil, samtaler og andre lege. I takt med du lærer at forstå sproget og dets opbygning, vil du i undervisningen også bruge tekster og andet aktuelt materiale, der introducerer dig til italiensk kultur.

Hvis du derimod føler dig øvet eller næsten taler flydende italiensk, har du også mulighed for at deltage på kurser, der foregår på højere niveauer. Du har mulighed for at finpudse det sidste, du mangler, om det så er din udtale, du vil arbejde videre på, eller hvis din grammatik skal strammes op.

Hvorfor skal du lære at tale italiensk?

Der kan være mange årsager til, at det at lære det italienske sprog er attraktivt for netop dig.

Italien er en velkendt og meget populær rej­se­desti­na­tion i Europa. Det kan være, du går og drømmer om at tage på ferie eller måske flytte til et sted, hvor de lokale taler italiensk. Ved at kunne forstå og tale italiensk, viser du seriøsitet, interesse og imødekommenhed. Det kan være et super godt redskab at have, når du rejser. Det er også den mest effektive måde at kommunikere på i Italien, da særligt den ældre generation i Italien ikke er vant til at tale engelsk.

Derudover var Italien i 2017 i top ti på Danmarks liste over vores største eks­port­mar­ke­der. Derfor kan et italiensk sprogkursus også være attraktivt for dig, der driver forretning og handler med udlandet. Selvom du ikke driver en forretning eller handler med udlandet, vil du stadig fremstå som mere interessant og attraktiv for virksomheder at ansætte, hvis du kan anvende italiensk som for­ret­nings­sprog, og du vil kunne finde en række bestemte ar­bejds­funk­tio­ner, hvor det at kunne italiensk er et krav.

Vælg det rigtige italiensk kursus

Er du i tvivl om hvilket italiensk kursus, der passer til dig og dine kompetencer? Italiensk undervisning hos AOF bygger på idéen om, at der skal være plads til alle uanset dit niveau og mål med at lære sproget.
AOF har kurser på alle niveauer, og du kan på vores hjemmeside let finde det rigtige kursus for netop dig, uanset om du er nybegynder, let øvet eller har god erfaring med sproget.

På et nybegynderhold vil underviseren sørge for, at alle deltagere lærer italiensk på et niveau, der klæder dem på til at føre små samtaler. Hvis du derimod er mere øvet eller har brug for at forfine sproget eller grammatikken, har du også mulighed for det, da undervisningen er ret intens og centreret om dig.

Det rigtige kursus for dig kommer derfor helt an på, hvad dit formål med et italiensk kursus er. Hvis du eksempelvis skal på ferie og vil lære at kunne formulere de mest basale ting, er et ny­be­gyn­der­kur­sus højst sandsynligt det rette for dig.

Det kan også være, at du slet ikke har et bestemt behov for at lære sproget, men bare er nysgerrig på det. Ligegyldig hvad årsagen er, og hvilket kendskab du har til sproget, kan du finde et kursus, der passer til dig.

Tag på sprogkursus hos AOF

Fandt du det, du ledte efter? Hos AOF har vi sprogkurser i mere end 15 forskellige sprog. Vi går særligt op i at afholde kurser, der er hyggelige, men samtidig lærerige, så du kan udvikle dig personligt. Ydermere går vi op i, at kurserne er for alle, hvilket også er reflekteret i de mange muligheder, du har, når du kigger kurserne igennem.

Derudover afholdes vores kurser i hele Danmark, så du let kan finde et kursus nær dig. Kurserne er placeret på forskellige ugedage og tidspunkter, så det passer med dine gøremål i hverdagen.

Du kan også prøve vores andre sprogkurser eksempelvis tysk, engelsk, fransk eller spansk

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.