Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 0 kr/person

Kursusdage

  • 07-10-2023
    Lørdag
    14:00 - 17:00

Beskrivelse

Forkæl dig selv og støt brysterne

 

Kræftens Bekæmpelse har fokus på Brystcancer i hele uge 40, “Lyserøde Dage” samt ” Lyserød Lørdag”. I den forbindelse afholder Bettina Østerby, for 11. gang, en mini workshop for kvinder.

 

Fokus på dagen er:
Vigtigheden i at være god ved dig selv og prioritere pauser ind i din hverdag. Sæt tid af til nydelse, kast “Burde” og “Skulle” væk, sæt dig selv øverst på dagsordenen!

Når du sørger for, at du har det godt, smitter det positivt af på dine omgivelser. Når du sørger for, at tage pauser, og tid til dig, så booster du dit immunsystem, dine celler jubler, dit hjerte bobler af glæde og du opnår mere juicyness i din krop!

Det er en eftermiddag med bevægelse på forskellige planer. Det er en eftermiddag med grin, stilhed, fordybelse, rørthed og masser af hjertevarme.

 

Meld dig og din veninde, mor, datter, søster, svigerinde eller kollega til snarest muligt, og lad os mødes omkring et godt formål og en hyggelig eftermiddag.

Medbring behageligt tøj du kan bevæge dig i, et liggeunderlag, et tæppe og en ekstra trøje.

 

Tilmelding nødvendig på: https://bettinaoesterby.dk/produkt/lyseroed-loerdag-2022-workshop-kraeftens-bekaempelse/

 

DET PRAKTISKE

Dato: Lørdag d. 7. oktober
Tidspunkt: Kl. 14.00 – 17.00
Pris: 300,- kr. pr. person, hvor 250,- kr. går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, og de resterende 50,- kr. går til materialeomkostninger.

Sted: Nærumvænge 2, 2850 Nærum

AOF Nordsjælland sponsorerer lokalerne

 

Du får: En eftermiddag med tid til dig. Du bliver forkælet med hjertevarm undervisning (Yin Yoga, Yinmind og afspænding), kropsscanning og dejligt samvær med andre skønne kvinder. Det kræver ingen kendskab til yoga og afspænding, du bliver blidt guidet igennem.

 

Du får også: The, kaffe og vand samt lækker snackforplejning.

 

Og du får: Sponsorgave

 

Tilmeldings- og betalingsfrist: d. 3. oktober 2023

Har du ikke mulighed for at deltage, er du hjertelig velkommen til at indbetale et bidrag alligevel.

 

Hjertevarme hilsner fra Bettina Østerby

  

Hvem er Bettina?

Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kropsorienteret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.


Hun har stor undervisningserfaring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.


Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.


https://bettinaoesterby.dk/

Bemærk

tilmelding nødvendig på: kontakt@betinaoesterby.dk

Lignende kurser