Tegnekursus for børn

Drømmer dit barn om at lære at tegne? Så har vi tegnekursus for børn hos AOF. Der vil være udfordrende tegneøvelser, hvor børnene eksempelvis lærer klassiske tegneteknikker, forskellige tegnemetoder og at tegne figurer. Vores erfarne undervisere sørger for, at det er en inspirerende undervisning, så kurset tilpasses de enkeltes niveau, og vi har fokus på fællesskab hos alle børn, hvor de kan møde nye venner.

Bliv bedre til at tegne eller male her

Dit barn kan afprøve teg­ne­se­ri­e­u­ni­ver­set eller eksperimentere med flydende tusch og akrylfarver. Et tegnekursus for børn lærer dit barn perspektiv, fordybelse og bil­led­kom­po­si­tion. Et tegnekursus for børn er til børn, der elsker at tegne, men også børn der ikke har tegnet så meget før. Timerne flyver afsted, når de ved hjælp af spændende og udfordrende tegneøvelser får teknikker til at tegne.

Undervisningen på et tegnekursus for børn tager udgangspunkt i den enkeltes niveau og personlige udvikling. Det skal være motiverende at tegne og arbejde selvstændigt. Derfor vil underviseren på holdet sørge for, at der er plads til at få nye venner. Kurset give dit barn mulighed for at dele sin interesse, og udvalgte værker udstilles, så børnene kan være stolte af deres tegning.

Kurset kan bruges til at lære dit barn fordybelse, at tegne dyr eller at eksperimentere med farver, den japanske tegnestil Manga eller noget helt andet. Det eneste vigtige er, at barnet elsker at tegne og har lyst til at prøve det af i fællesskab med andre.

Find kreative kurser for børn her.

Tilmeld dit barn til sjove og kreative kurser hos AOF

Hos AOF finder du inspirerende undervisning i hele landet, hvor dit barn kan gå til kreative eller sjove kurser. Vores undervisere har erfaring med at have undervist børn før, og det er ofte små hold med plads til den enkelte. Dit barn kan eksempelvis også lære at lave karamel eller et prøve et keramikkursus.

Der er mange forskellige kreative muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi har også motionshold for børn og unge, hvor de kan bruge kroppen og på den måde have det sjovt sammen med andre. Hos AOF går vi op i at skabe de bedste betingelser for at lære noget nyt og have det sjovt imens.

Hvad lærer dit barn eksempelvis på et tegnekursus for børn?

  • Forskellige tegneredskaber
  • Farvelære
  • Lys
  • Skygger
  • Rumopbygning
  • Proportioner
  • At gengive forskellige overflader
  • At lære forskellige tegnemetoder
Keramikkurser for børn og voksne

Keramikkurser for børn og voksne

Kreativ udfoldelse kan ikke igangsættes for tidligt. Det synes vi i hvert fald. Derfor tilbyder vi kurser i keramik for børn, hvor de voksne også må være med. Det kræver ingen forudsætninger at lave keramik med børn. Man kommer rigtig langt med lysten til at lære og udfolde sig kreativt. Keramik er for de fleste aldre, store som små. Så tag dine børn med til vores familiekurser i keramik, hvor de kan prøve kræfter med at lave deres helt egne kreationer i ler i værkstedet.

Tilmeld dig et keramikkursus her

AOF har masser af sjove kurser for børn

Hos AOF har vi også fa­mi­lie­ak­ti­vi­te­ter, hvor store som små kan lære noget og have det sjovt imens. Hér kan børn og voksne nyde nærvær og hinandens selskab til eksempelvis glaspustning, yoga eller friluftsliv. Det kan skabe nye minder, hvor I får nye evner, I kan bruge til julegaver eller til hjemmet. Udover det er det en god måde at møde andre familier på. Vi har hold for de fleste aldre, og der er hold i hele landet. Så du kan tilmelde dig et hold tæt på din bopæl. Det er hyggeligt og sjovt for hele familien. 

Se alle vores fa­mi­lie­ak­ti­vi­te­ter her.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.