Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 355 kr/person

Kursusdage

  • 16-09-2023
    Lørdag
    10:00 - 13:30

Beskrivelse

Nyere forskning viser, at børn der tidligt introduceres for kunst og litteratur, klarer sig bedre i deres skole- og fritidsliv end andre børn.
Grib derfor chancen og tag dit barnebarn med på en kulturel oplevelse. Du får mulighed for at spille en endnu større rolle i barnets liv og desuden bidrage positivt til dets udvikling. Måske vil du selv opleve, at din livskvalitet bliver større!

Kom derfor med på denne anderledes og inspirerende kunstoplevelse! 
 
Rammerne er billedkunster Flemming Brylles private kunst-atelier, hvor vi går på opdagelse i 3 spændende maleriers budskaber.
Guide og storyteller Susanne Staal leder dig og dit barnebarn på sporet af skjulte motiver og historier i de flotte malerier. Hun inspirerer Jer til at slippe fantasien og glæden løs, så I to, som et "kunstnerisk team", kan udforske billederne sammen. Det forventes naturligvis, at du som voksen deltager aktivt. Du vil i denne proces helt sikkert lære noget nyt om både dig selv OG dit barnebarn! Sammen bygger I en fælles "kultur kapital", som I kan trække længe på.
Der bliver også mulighed for selv at kreere kunst, med kul, blyant og farver, og til tonerne af skøn klassisk musik. Disse kunstværker kan I naturligvis tage med hjem.

Udgifter til materialer er inkluderet i prisen - og der vil være en lille gratis overraskelse som en del af kurset.
Prisen gælder for et barn + en voksen er kr. 330,-. Prisen for et ekstra barn kr. 165,-

Lignende kurser