Det lækre krydrede mexicanske køkken

Mexico har mange skønne uligheder med det danske køkken. Her er der fuld skrald på smage og krydderier og der gemmer sig i det mexicanske køkken et væld af retter som emmer af de skønneste smage og farver.

Dette køkken bruger krydderier som spidskommen, koriander, chili, kanel m.m. og frugter/grønsager som avocado, chili, tomater, løg, hvidløg m.m.

Tacos og tortillas er noget af det vi kender fra Mexico, men der er langt til det mexicanske køkken fra de færdiglavede tortillas- og kryd­der­blan­din­ger som kan købes i su­per­mar­ke­der­ne.

Så på denne aften laver vi selv f.eks. tortillas og smager forskellen og også andre retter til både hverdag og fest, som kan være med til at peppe hverdagen lidt op.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Udgifter til råvarer er indregnet i kursusgebyret.

Kursusdetaljer

Stensballeskolen, Bygaden 59, 8700 Horsens
Onsdag, 17:00 - 20:00
4,6 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 30. oktober, 2024
Hold nr.: 3824219002

400 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anne-Mette Zacho

Jeg hedder Anne-Mette Boye Zacho og madentusiast og smagskunstner. Jeg underviser i madlavning og brænder for at give mine kurister oplevelser med nye smage og kombinationer. For mig er suc­ceskri­te­ri­et, når jeg hører fra tidligere kursister, som bruger og udvikler på opskrifterne derhjemme - og her taler vi om alt fra den gode danske frikadelle til thailandsk panang curry, mexicanske chimichanga og meget mere.

Klimavenlig mad, laktose- og glutenfrie tilberedninger og alverdens andre hensyn synes jeg blot er spændende udfordringer, så alt kan lade sig gøre i mit køkken. 

400 kr./person

Tilmeld kursus