Det skønne italienske køkken

Hvem elsker ikke pasta og alle de skønne italienske retter som vi tilbereder verden over? De fleste – både børn og voksne - elsker italiensk mad og laver det ofte hjemme, men er du kørt lidt fast i den klassiske bolognese, så er dette kursus lige noget for dig.

Jeg vil introducere dig til et par andre retter, end de almindeligt kendte i Danmark.

Det italienske køkken er et af de mest kendte og elskede køkkener i verden. Det er simpelt og ukompliceret, dybt i smagen og ofte med nogle få grun­din­gre­di­en­ser, så det er nemt at gå til.

Olivenolie, parmesanost, vin, basilikum, pinjekerner, tomater, oliven, lufttørrede skinker og pølser er bare nogle få af de ingredienser som vi kender fra det italienske køkken og denne aften er ingen undtagelse.

Lyder dette som noget for dig? Så er det nu du skal melde dig til denne skønne aften.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Udgifter til råvarer er indregnet i kursusgebyret.

Kursusdetaljer

Stensballeskolen, Bygaden 59, 8700 Horsens
Onsdag, 17:00 - 20:00
4,6 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 2. oktober, 2024
Hold nr.: 3824219001

400 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anne-Mette Zacho

Jeg hedder Anne-Mette Boye Zacho og madentusiast og smagskunstner. Jeg underviser i madlavning og brænder for at give mine kurister oplevelser med nye smage og kombinationer. For mig er suc­ceskri­te­ri­et, når jeg hører fra tidligere kursister, som bruger og udvikler på opskrifterne derhjemme - og her taler vi om alt fra den gode danske frikadelle til thailandsk panang curry, mexicanske chimichanga og meget mere.

Klimavenlig mad, laktose- og glutenfrie tilberedninger og alverdens andre hensyn synes jeg blot er spændende udfordringer, så alt kan lade sig gøre i mit køkken. 

400 kr./person

Tilmeld kursus