Italiensk mellemniveau A2

Skal du videre på din italienske sprogrejse?
Videre på rejsen i vores italienske sprogun­der­vis­ning! Vores mellemniveau A2-kursus er skræddersyet til dem, der allerede har en solid basis, svarende til 3 sæsoner i aftenskolen. Vi bygger videre på det grundlag og dykker dybere ned i italiensk sprog og kultur.

Ita­li­en­skun­der­vis­ning
I kurset følger vi spændende lektioner baseret på ’Passaparola 2’ bogen. Vi er nået til Lezione 22. Vi kombinerer læsning, øvelser og interaktive aktiviteter for at styrke dine færdigheder på A2-niveauet. Vores erfarne underviser, Nellie, guider dig gennem grammatikken og udvider dit ordforråd på en måde, der er både udfordrende og sjov.

Det praktiske
Ita­li­ensk­kur­set foregår i Odense C på Rugårdsvej 15b. Det er hver tirsdag kl. 14-15.50 i lokale 1.1. på 1. sal. Vi vil bruge bogen: ”Passaparola 2” (ca. 300 kr.) i undervisningen, som du skal anskaffe dig.
Tag det næste skridt på din italienske sprogrejse sammen med AOF. Tilmeld dig i dag og lad os sammen udforske de fascinerende nuancer af det italienske sprog!

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Tirsdag, 14:00 - 15:50
26 lektioner, 13 mødegange
Tirsdag 10. september, 2024
Hold nr.: 6424206652

1.350 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nellie Manford

Nellie er cand.mag. i italiensk uddannet ved uni­ver­si­te­ter­ne i Odense, København og Siena. Har i sine studier interesseret sig særligt for musik og film og skrevet speciale i sang- og ope­ra­over­sæt­tel­se.

Hun har gennem en lang årrække undervist på alle niveauer ved aftenskolen, på VUC og mu­sik­kon­ser­va­to­ri­et og er desuden over­sæt­tel­ses­kon­su­lent på TV2 og udtalecoach for operasangere.

Kontaktinfo
E-mail: nellie.manford@gmail.com

1.350 kr./person

Tilmeld kursus