Italiensk for let øvede

Du har haft italiensk før i et år eller lignende og kender italiensk basisgrammatik. Vi  arbejder bl.a. med førnutid (passato prossimo), præpositioner og nogle grammatisk strukturer (bl.a. stare + gerundio). Du kommer til at lære flere ord og udtryk.
Vi skaber et hyggeligt og venligt miljø, hvor folk kan øve sig på dette smukke sprog på en sjov og kreativ måde, men de enkelte elevers tempo og læringsforløb respekteres. Vi træner sproget med samtale, rollespil og øvelser. Endelig har du mulighed for at kende mere til italiensk kultur og hverdag fra en som har italiensk som modersmål. 
Vi arbejder med bogen Passaparola 1 fra kapitel 9 + Skriftlige øvelser til Passaparola 1.
Du er velkommen til at tage kontakt til: valeria.dessy@gmail.comKursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Tirsdag, 13:30 - 16:00
24 lektioner, 8 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 7424206017

1.165 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Valeria Dessy

Jeg er en italiener, der bor i Danmark, hvor jeg flyttede til i 2018 for at starte et nyt eventyr som ph.d. -studerende. Jeg er oprindeligt uddannet i filosofi, og jeg har stor erfaring med at undervise i latin, italiensk og humaniora til teenagere og studerende på gymnasium og uni­ver­si­tets­ni­veau. Jeg har også meget ud­dan­nel­ses­mæs­sig erfaring med teenagere fra mine tidligere frivillige aktiviteter.

I det forløbne år begyndte jeg at være frivillig til en uformel samtale på italiensk med danske kolleger og folk, der var interesserede i at lære sproget. Undervisning er min store passion, og jeg har let ved at kommunikere med både unge og ældre studerende. Jeg har stor interesse for forskellige kulturer og sprog, som jeg i øjeblikket studerer entusiastisk. Jeg er meget opmærksom på detaljer, især når det kommer til grammatik, men jeg tror også på den danske læringsmetode ved at "øve".

I løbet af de sidste par år i Danmark har jeg lært meget om dansk kultur, og jeg brænder mere og mere for at skabe broer mellem min ’hjemmekultur’ og mit ’hjem’ i dag.

1.165 kr./person

Tilmeld kursus