Venteliste

Varmtvandsgymnastik - hensyntagende - Sommerhold

Hensyntagende spe­ci­a­lun­der­vis­ning. Du får øvelser, der stimulerer kredsløbet og styrker dine muskler og led. Det hjælper på blodtil­strøm­nin­gen til væv og muskulatur. Vi laver øvelser, der udstrækker og mindsker stramhed, samt bevægelser, der giver større og bedre fornemmelse af din krop. Vandet reducerer din kropsvægt Du skal være selv hjulpen.

Adgang til Kastrup svømmehal
I prisen er inkluderet 40 kr. til adgangsbånd eller kort, der gælder i det tidsrum du går til undervisning. Fortsætter du på et nyt hold, skal dit adgangsbånd opdateres i svømmehallen.
Beløbet refunderes ikke.VIGTIGT: Vores underviser tager ansvar for de kursister, der deltager i undervisningen i det pågældende bassin. Hvis du efter aftale med underviserne, vælger at svømme alene, er det på eget ansvar. VIGTIGT: Vores underviser tager ansvar for de kursister, der deltager i undervisningen i det pågældende bassin. Hvis du efter aftale med underviserne, vælger at svømme alene, er det på eget ansvar.

 

Kursusdetaljer

Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup
Onsdag, 14:20 - 15:05
2 lektioner, 2 mødegange
Onsdag 12. juni, 2024
Hold nr.: 8724304814

140 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Sanne Dam Nielsen

Jeg har været ansat hos AOF-Amager siden 1999. Her arbejder jeg bredt og alsidigt - på almindelige og hensynstagende hold - med den menneskelige krop i bevægelse. Arbejdet med kroppen foregår indenfor rammerne af Den Psykomotoriske Te­ra­pe­utud­dan­nel­se.

Efter at have læst Etnografi ved Århus Universitet et par år, uddannede jeg mig til Psykomotorisk Terapeut i 1992. Siden har jeg videreudviklet min faglige kompetence indenfor mu­sik­for­stå­el­se og bevægelse, bevægelse og kroniske smerter, kroppen og stemmen og den kropslige udfoldelse i vand, samt vok­se­nun­der­vis­nin­gens pædagogik (Kbh.'s åbne universitet 1995).

Jeg holder løbende mine kompetencer ved lige indenfor: Be­væ­gel­ses­kva­li­te­ten i den kropslige udfoldelse - herunder kroppens udfoldelse i vand. Hverdagens be­væ­gel­ses­mu­lig­he­der, med udgangspunkt i det enkelte individ. Bevægelse i naturen (herunder stavgang). Temaområder indenfor hensynstagende undervisning(Kol, fibromyalgi, knogleskørhed m.m.), Sygdom/sundhed. Kroppens indre balance, ernæring og vitaminer/mineraler.

140 kr./person

Tilmeld venteliste