Tofu er langt mere spændende end du tror!
Kom med til et lærerigt og superpraktisk madkursus, hvor vi udforsker tofuens
mange muligheder i det kinesiske køkken.
✨Du
lærer om:
- Forskellige
typer tofu – og hvordan de bedst bruges
- Grundlæggende
teknik: marinering, tilberedning og håndtering
- Tre
klassiske, velsmagende tofuretter (bl.a. kolde retter og stegte retter)
Kurset kombinerer demonstration og hands-on madlavning, så
du selv får fingrene i råvarerne.
Perfekt til madentusiaster – uanset om du er nybegynder eller erfaren.
Prisen er ink. råvarer.Lidt om Haibo CornowHaibo blev født og voksede op i Kina, og har boet i Danmark i mere end 20 år. Hun har en kandidatgrad i økonomi og arbejder til daglig med digital markedsføring, men hun kan også lide at lave mad i sin fritid. Hun mener, at madlavning er en fremragende måde at
slappe af og nyde livet på.
På hendes kurser kan du ikke kun lære at tilberede lækre
kinesiske retter, men også lære om kinesisk madkultur og livsstil.
Frederiksberg og Københavns Kommune tilbyder forhøjet tilskud til særlige grupper. Ved valg af prisen for særlige grupper erklærer du på tro og love, at du er studerende på SU, lærling, på efterløn, pensionist, eller modtager overførselsindkomst (inkl. SU).
Personer over folkepensionsalderen, 18-25-årige samt modtagere af overførselsindkomst kan også være berettigede.
Er du bosiddende i Københavns eller Frederiksberg Kommune, og kurset afholdes i en af disse kommuner, kan du benytte pristypen "særlige grupper".
AOF kan kræve dokumentation ved tilmelding eller senere. AOF forbeholder sig ret til at opkræve og få tilskud tilbagebetalt, hvis det forhøjede tilskud ikke accepteres af kommunen.