Tyskkursus på forskellige niveauer

Sprechen Sie Deutsch? Vidste du, at der findes mere end 8000 forskellige sprog, og tysk er det tiende mest talte sprog? Hvis du kan kombinere dit modersmål med det tyske sprog, kan det åbne mange døre for dig.

Bliv bedre til at forstå og tale tysk

At kunne snakke tysk kan være en fordel for dig på flere forskellige måder. Det kan være, du drømmer om at rejse til Tyskland og lære tysk kultur at kende, har en tysk omgangskreds eller bare er nysgerrig på sproget. På AOF's tysk-kurser har du mulighed for at lære tysk på et niveau, der fx vil klæde dig på til at føre hver­dags­sam­ta­ler.

Desuden er Tyskland, sammen med USA og Sverige, Danmarks største sam­han­dels­part­ner. Et kendskab til det tyske sprog, kan derfor også gøre dine kar­ri­e­re­mu­lig­he­der til mange flere.

Har du derimod mere erfaring med det tyske sprog og er begyndt at føle dig mere tilpas og selvsikker, når du taler tysk, kan du tilmelde dig kurser som " Tysk for meget øvede", hvor undervisningen foregår på et mere avanceret niveau. Her er det ikke et krav, at du har deltaget på lettere kurser inden du melder dig til holdet. Så længe dit niveau passer til holdet, kan du deltage.

Ydermere kan du tilmelde dig tyskkurser, der har specifikke formål. Eksempelvis hvis du skal på ferie til et tysktalende land, har AOF kurser som "Tysk til rejsebrug". Her vil undervisningen også foregå på et basalt niveau og hver­dags­si­tu­a­tio­ner vil være om­drej­nings­punk­tet, så du får lettere ved at kommunikere på din ferie.

Nybegynder eller øvet? Vælg det rette tysk-kursus

Hos AOF kan du modtage tyskun­der­vis­ning af dygtige undervisere, der har stor erfaring. Du har derfor muligheden for at tilmelde dig kurser på alle niveauer og kan let finde det rette kursus for dig.

Nybegyndere har eksempelvis mulighed for at tilmelde sig kurser, hvor vi ikke forventer erfaring med det tyske sprog. Her vil du blive taget i hånden og blive præsenteret for undervisning, der foregår på basisniveau.

Hvis du derimod har lidt erfaring med det tyske sprog og føler, du har en forståelse for det mest basale, har vi andre mulige kurser for dig. Med begrænset erfaring kan du eksempelvis tilmelde dig "Tysk for let øvede", hvor niveauet vil være løftet en anelse fra de indledende begynderkurser.

Find vores tyskkurser her.

Sådan foregår et tyskkursus hos AOF 

Lær tysk i hyggelige og sjove omgivelser hos AOF.

Tysk undervisning er ikke kedeligt! Måske har du altid synes tysk undervisning har været kedeligt eller fået det fortalt fra andre. Hos AOF kan du lære tysk, uden det bliver tørt og kedeligt. Et tysk kursus hos os foregår eksempelvis med inddragelse af elementer som sjove spil og sange.

Hos AOF foregår et tysk kursus med andre ligesindede, der er på samme niveau som dig selv. Derved vil i komme til at lære og udforske det tyske sprog sammen. At deltage på et tysk sprogkursus hos AOF er for dig, der vil indgå i et lærerigt og hyggeligt fællesskab.

På vores kurser vil du både blive undervist i dine skriftlige- og mundtlige kompetencer. Derudover prøver vi sammen på at få en bedre forståelse for tysk kultur, tradition og samfund i takt med du også bliver klogere på sproget.

Er du nysgerrig på andre sprog?

Er du nysgerrig på andre sprog?

Du kan tilmelde dig adskillige sprogkurser hos AOF. Du kan lære alt fra arabisk til engelsk, og du vil blive klogere på de kulturer sprogene tilhører. Lyder det interessant? Så kan du se vores sprogkurser her.

Se vores sprogkurser her

Vi tilbyder sprogkurser i hele landet

Hos AOF kan du let finde et kursus, der passer til dit niveau og ligger tæt på dig. Vi har nemlig kurser på alle niveauer og i hele Danmark. Derudover ligger kurserne på forskellige ugedage og tidspunkter, så du kan få det til at passe med hverdagens øvrige gøremål.

Er du interesseret i andre sprog end tysk? Udover tysk kurser har vi kurser i mere end 18 forskellige sprog. Fx:

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.