Spansk: Lær spansk hos AOF

Lær spansk på aftenskole og blive klædt på til at kommunikere med mennesker i 20 spansktalende lande verden over. Vi kan hjælpe dig med at lære sproget og om den spanske kultur uanset dit niveau.

Værd at vide om vores spanskkursus

På vores forskellige spanskkurser lærer du også om nogle af de meget forskellige kulturer, som findes i de spansktalende lande på kloden. I fællesskab med andre kan du lære et af verdens ældste sprog. Sproget tales af omkring 420 millioner mennesker i verden, og det er et spændende sprog, du kan bruge til at snakke med mange forskellige mennesker.

Du kan vælge et niveau, der passer lige til dig. Det kan du læse mere om herunder.

Spansk på begynderniveau

Hola! Vil du lære at begå dig på spansk? Så har vi spanskkursus på begynderniveau. Span­skun­der­vis­ning for begynder er til dig, der har lidt eller ingen erfaring med at tale spansk. Men som gerne vil forstå spansk. Samtidigt lægger du fundamentet for at modtage spansk undervisning på et endnu højere niveau.

 Alle niveauer lærer på kurset:

  • Basale grammatiske regler.
  • Skrive enkle sætninger.
  • At føre korte samtaler til at bruge på rejsen eller i hverdagen.

Find et kursus i spansk for begyndere her.

 

Vi har spanskundervisning i hele Danmark.

Det kan eksempelvis være:

  • Spansk for begyndere
  • Spansk for letøvede
  • Spansk for øvede
  • Spansk til rejsebrug, til dig der skal rejse til et spansktalende land, uanset dit sproglige niveau
  • Spansk samtalecafé

Spansk for letøvede

Hablas español? Taler du lidt spansk? Så tilbyder vi spanskkursus for letøvede. Det er til dig, der har fuldført Spansk for Begyndere hos AOF eller har basale færdigheder på spansk. På disse kurser bygger vi videre på den lærdom, du har fået på begynderkurset – eller måske endda fra dine egne erfaringer med at snakke spansk ude i den store verden.

Du får et større ordforråd, mere forståelse for grammatik og bliver bedre til at føre samtaler på spansk. Måske du endda ender med at kunne flydende spansk.

Der er forskel på kursernes navn fra sted til sted. Det kan eksempelvis hedde Spansk på mellemniveau eller spansk for letøvede. I kur­sus­be­skri­vel­ser­ne vil du kunne finde det rigtige spansk kursus, der passer til dit niveau.

Find et kursus i spansk for letøvede her

Spansk for øvede

Hablas muy bien el español? Vi har spanskkursus hos AOF til dig, der har meget erfaring med spansk, men gerne vil blive endnu bedre til det spanske sprog. På vores sprogkursus bliver du udfordret og lærer at føre lange samtaler, skrive og læse.

Hér lærer du at formulere dig på spansk på en sammenhængende, flydende og forståelig måde.

Find et kursus i spansk for øvede her

Tilmeld dig sprogkurser hos AOF

Tilmeld dig sprogkurser hos AOF

Du kan tilmelde dig adskillige sprogkurser hos AOF. Du kan lære alt fra arabisk til engelsk, og du vil blive klogere på de kulturer sprogene tilhører. Lyder det interessant? Så kan du se vores sprogkurser her.

Se vores sprogkurser her

Sådan foregår et spanskkursus hos AOF

Vi lærer i fællesskab spansk ved hjælp af øvelser, spil og samtaler. Spansk undervisning kan hjælpe dig med at lære at forstå, skrive, tale spansk, og om spansk kultur, uanset om du er nybegynder eller øvet. På vores hjemmeside kan du let finde et kursus nær dig og se udvalget af vores spanskkurser. Du kan kigge rundt på hjemmesiden manuelt eller blot indtaste et søgeord i søgefeltet.

Du kan eksempelvis søge på ’Kursus spansk’ eller ’spansk kurser’. Så vil du kunne se de mange muligheder for at lære spansk i hele Danmark. På den måde kan du finde et kursus, der passer til dit skema, da der står både sted, tidspunkt og dato i de forskellige kur­sus­be­skri­vel­ser på hjemmesiden.

Klik her for at finde et spanskkursus

Hvor bor du? Vi har sprogkurser i hele landet

Hos AOF har vi mange forskellige sprogkurser. Du kan eksempelvis lære tysk, fransk, engelsk, italiensk eller arabisk.

Vi har undervisning på mange niveauer, og du kan kigge på linket nedenunder for at finde det helt rigtige sprogkursus for dig.

Find vores øvrige sprogkurser her.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.