Engelsk

Engelsk

Vil du også være bedre til at forstå og tale engelsk? Lær engelsk hos AOF. Vi har kurser på alle niveauer, hvad end du er nybegynder eller øvet.

 

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Find et kursus i engelsk hos AOF

Do you speak English? Hos AOF kan du lære engelsk og blive bedre til at tale sproget, uanset om du er begynder eller øvet - eller befinder dig et sted midt imellem. Det engelske sprog er en universel nøgle til at blive forstået overalt på kloden. Og kan du forstå og gøre dig forståelig på engelsk, kan du kommunikere med langt de fleste.

Engelsk på begynderniveau

Et engelsk sprogkursus hos AOF er for alle og findes på alle niveauer. Vi har både engelsk undervisning på basisniveau, mellemniveau og avanceret niveau.

På et engelsk kursus kan du lære:

  • Grammatik.
  • At stave, læse og skrive engelsk.
  • At føre samtaler og præsentationer.
  • Engelsktalende landes kultur, litteratur, politik og historie.

I undervisningen på begynderniveau er målet at lære engelsk fra bunden. Til undervisningen vil du både få træning i kommunikation på skrift, men også udvikle dine mundtlige færdigheder. På alle vores kurser kan du ved hjælp af øvelser i fællesskab med andre lære det grundlæggende og forbedre dit engelsk. De forskellige engelskkurser varierer også i antallet af lektioner, hvilket giver dig med en travl hverdag muligheden for at tilmelde dig et kort kursus.

Find et sprogkursus i engelsk her.

Kursus i engelsk hos AOF

Kursus i engelsk for øvede

På et kursus i engelsk undervisning for øvede, forventer vi, at deltagerne har lidt erfaring med sproget og er nysgerrige på at blive bedre til at kommunikere. Ligesom engelskkurserne på begynderniveau, foregår de øvede kurser også på forskellige ugedage og tidspunkter.

Tilmelding er derfor også nem og lettilgængelig på kurserne, der foregår på øvet niveau. Med en lille forståelse for det engelske sprog, vil du på et kursus for øvede forbedre dit ordforråd samt øge din selvsikkerhed. Du vil blive klædt på til i højere grad at kunne deltage i hverdagssamtaler og kunne deltage i snakke om forskellige emner.

Online kursus i engelsk

Har du en computer og er interesseret i et af vores sprogkurser? Så har du muligheden for at tilmelde dig et af vores online kurser i engelsk. At tage kurset online kan være en god mulighed for dig, der har en travl hverdag eller af andre årsager ikke har mulighed for eller tid til at møde op fysisk. Det er nemlig vigtigt for os, at vi giver alle muligheden for at kunne tilmelde sig et kursus, som passer ind i hverdagens øvrige gøremål.

Vil du lære et andet sprog?

Årsagerne til at lære et nyt sprog kan være mange. Måske har du et arbejde, hvor du har kontakt til udenlandske kunder, eller det kan være du er i gang med en uddannelse, hvor dele af pensum er på fremmedsprog. Ved at lære et andet sprog udfordrer du dig selv, samtidig med at det åbner en masse nye døre og muligheder for dig personligt.

At kunne kombinere dansk med et andet sprog kan både give dig nye muligheder i dagligdagen, socialt, på ferien men også karrieremæssigt. AOF tilbyder ikke kun engelskkurser, men også kurser i blandt andet arabisk, thailandsk, spansk, japansk og mange flere.

Find fx sprogkurser i:

Find et engelsk kursus nær dig

Her på vores hjemmeside kan du let finde et kursus nær dig og se udvalget af vores mange engelsk sprogkurser. Du kan bladre igennem hjemmesiden manuelt eller blot indtaste søgeord som "kursus engelsk" eller "engelsk kurser" og med det samme blive præsenteret for de mange muligheder.

I alle kursusbeskrivelserne på hjemmesiden kan du finde sted, tidspunkt og dato for dit kommende engelsk sprogkursus.

Klik her for at få et overblik over de forskellige sprogkurser.

 

Sprogkurser for alle hos AOF

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding til dit sprogkursus, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.