Trommer

Trommer

Vil du også kunne spille de bedste sange på trommer? Så tilmeld dig musikundervisning hos AOF. Vi har undervisning til alle niveauer og genrer.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Drømmer du om at lære at spille trommer? Så har vi trommeundervisning hos AOF. Du lærer at tromme, så der kommer den rigtige rytme til det musik, du gerne vil spille. Et trommesæt består oftest af bækkener, lilletromme, stortromme, pedaler og køller. En kombination af trommens diameter og skindets spænding afgør trommens tone og lydkarakter. Alle de komponenter skaber lyden og rytmen i en melodi, og derfor er trommerne et uundværligt musikinstrument i de fleste bands.

Elektroniske trommesæt er også blevet meget populære, da du kan skabe helt nye lyde med det også. Uanset hvilke musikinstrumenter, du er interesseret i, så har vi undervisning i hele landet. Du kan lære om slagtøj generelt, og hvordan du spiller trommer, så det lyder godt.

Tag til trommeundervisning og bliv den næste Ringo Starr

Trommesættet, og at mestre det, er en drøm for mange. At høre når de to trommestikker skaber en rytme, så der opstår musik, er en glæde for de fleste. Til trommeundervisning lærer du trommen at kende, og hvordan trommer fungerer i praksis. Trommen kan give utroligt meget lyd, også uden mikrofoner. Du lærer elementær trommeteknik, nodelæsning og udforsker spændende stilarter og skæve taktarter.

Der er plads til dig, der er nybegynder, eller dig der er øvet. Det vigtigste er tålmodighed og nysgerrighed på at lære et trommesæt at kende med alt, hvad det indeholder af bækkener, køller og store og små trommer.

Start til soloundervisning eller rytmisk samspil

Hos AOF tilbyder vi både soloundervisning og rytmisk samspil. Soloundervisning handler om at forbedre din teknik individuelt, så du bliver god til at slå på tromme og til at mestre et trommesæt. Rytmisk samspil handler om at skabe en god lyd sammen med andre i et band. Det kan være en udfordring, især hvis man spiller sammen flere trommer. Men med øvelse lærer hele bandet i fællesskab at kunne spille sammen. Det er både hyggeligt og lærerigt.

Lær at spille guitar, klaver eller andre instrumenter med AOF

Vil du lære at spille andre instrumenter end trommer, slagtøj og percussion? Så kan du eksempelvis lære at spille klaver, guitar, eller harmonika og finde din helt egen lyd.

Find musikundervisning hér.