Få pladser

Yin yoga

Yin yoga er for dig, der har brug for en dybtvirkende yoga, som får dit nervesystem ned i gear. For dig der oplever stress eller har brug for ro.  Yin yoga er healingens yoga.

Vi går på opdagelse i kroppen og nuet og giver plads til det, der er - i skæret af stearinlys. Du vil møde lange dybe stræk og en meditativ tilgang til yoga. Yin yoga arbejder med både krop og sind. Vi smidiggør blandt andet bindevæv, ledbånd og stimulerer meridianbaner - samt frigør blokeringer og øger ro.

Undervejs har vi fokus på fx vores vejrtrækning og på hvad der sker i kroppen. Yin yoga er både simpelt og udfordrende. Vi slutter med afspænding eller meditation på ryggen.

www.indrero-odense.dk/praktisk/praktiskyoga/


Kursusdetaljer

Indre Ro, Skt. Jørgens Gade 119, st., 5000 Odense C
Onsdag, 19:00 - 20:45
36,8 lektioner, 16 mødegange
Onsdag 31. januar, 2024
Hold nr.: 6424104153

1.995 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lone Andersen

Lone Andersen (1965) er uddannet Hatha og Flow yogainstruktør og mind­ful­nes­sin­struk­tør.
Lone har en baggrund som afspænding- og be­væ­gel­ses­pæ­da­gog fra Hellerup og har flere års erfaring i at undervise i af­spæn­dings­tek­nik­ker og diverse bevægelsesfag.
Ved siden af sit virke som yogainstruktør arbejder Lone i det daglige som logopæd.
Lone brænder for den klassiske hatha yoga, hvor både fysiske øvelser, ån­de­drætsø­vel­ser (pranayama) og  meditation og afspænding indgår i fin balance med hinanden.
Lones tilgang til yoga er mindful og hun støtter eleven i at bevare nærheden med sig selv gennem hele undervisningen. Hun oplever, at fokus på detaljer i yo­ga­stil­lin­ger­ne og i ån­de­drætsø­vel­ser­ne er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være til stede i nuet.
I sin undervisning prioriterer Lone, at eleven får en øget bevidsthed omkring, hvordan krop, sind og vejrtrækning arbejder sammen. Denne erfaring kan tages med ud af yogalokalet og ud i hverdagens mange gøremål og Lone oplever selv hvordan yoga på den måde kan bruges til at finde indre balance, ro og glæde i livet.
Som menneske og som underviser er Lone nysgerrig og åben. 
Du kan møde Lone på hold som udbydes i samarbejde med Indre ro, Odense
Praktisk om hold hos Indre ro:
https://indrero-odense.dk/praktisk/praktiskyoga/

1.995 kr./person

Tilmeld kursus