Grønne Madfællesskaber - Salturt og Strandkål
Start: 17.06.2023, kl. 09:00
AOF Thisted , AOF Nordjylland
Naturmad, Højstrupvej 9, Tømmerby, 7741 Frøstrup
Mie Buus
Priser for hele kurset
- Fuldt betalende 345 kr/person
Kursusdage
-
17-06-2023Lørdag09:00 - 15:00
Beskrivelse
Har du lyst til at bruge naturens vilde spisekammer i din madlavning, lære mere om selvforsyning og økologisk køkkenhave samt få inspiration og fælles oplevelser, når vi laver mad sammen? På denne dag med ”Naturmad” handler det om de list mere eksklusive spiselige planter ved Limfjorden. Vi høster salturt og strandkål; men også forskellige spiselige blomster fra strandengen som strandvikke og engelsk græs til at pynte salaten med. I køkkenet laver vi stuvet strandkål og salturtpesto til hjemmelavet pasta samt en lækker sommersalat. Over bål bager vi pandekager med hyldeblomster. Vi går en tur i køkkenhaven og drivhuset. Her er det høsttid med spinat, forskellige salater og spæde grøntsager samt andre friske råvarer til vores frokost.
Mødested: Informationscenter Naturrum Vejlerne, Bygholmvejlevej 640, 9690 Fjerritslev
Kurset ledes af Mie Buus indehaver af NaturmadThy kogekone og etnograf. Forfatter til Naturmad ved Limfjorden og skriver på bloggen Thymad.dk