Vegetarisk mad
Start: 09.05.2023, kl. 16:30
AOF Rødovre afd. 20 , AOF Rødovre
Hendriksholm Skole, Hendriksholm Boulevard 20, 2610 Rødovre
Agna Johannesen
Priser for hele kurset
- Fuldt betalende 470 kr/person
- Efterlønsmodtager, Rødovre 420 kr/person
- Arbejdsledig, Rødovre 420 kr/person
- Pensionist, Rødovre 420 kr/person
Kursusdage
-
09-05-2023Tirsdag16:30 - 20:15
Beskrivelse
Vi arbejder med smagsnuancer, så der er variation og kommer hele køkkenet rundt: Hvad er bedst at stege i, hvordan bager jeg uden smør, hvordan bliver jeg rigtigt mæt uden kød osv.
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af.
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.
Bemærk
Udgift til råvarer er inkluderet i kursusprisen.