Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 1080 kr/person
  • Efterlønsmodtager, Rødovre 880 kr/person
  • Arbejdsledig, Rødovre 880 kr/person
  • Pensionist, Rødovre 880 kr/person

Kursusdage

  • 13-10-2022
    Torsdag
    18:15 - 21:45
  • 27-10-2022
    Torsdag
    18:15 - 21:45
  • 10-11-2022
    Torsdag
    18:15 - 21:45
  • 24-11-2022
    Torsdag
    18:15 - 21:45
  • 08-12-2022
    Torsdag
    18:15 - 21:45

Beskrivelse

Vil du lære mere om den ægte latinoamerikanske mad?
Hvordan bruger man de ukendte grøntsager fra de latinamerikanske områder som cassava, grønne bananer, quinoa og bananblade?
Vi kommer til at tilberede forskellige forretter, hoveretter, desserter og tilbehør. Du kommer til at lære nye smage, konsistenser og farver at kende.
Vil vil lave mad fra Peru, Mexico, Mellemamerika, Argentina, Chile - og ikke at forglemme tapas Spanien.
Vi vil hygge os og have det sjovt sammen.

Bemærk

Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde og køkkenvægt.
Udgift til råvarer afregnes direkte med underviseren.
Der må påregnes en udgift på maksimalt 150,- kr. pr. gang.

Lignende kurser