Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Kokken Bettina Carta, som er født på Sardinien og voksede op på den sydlige del af øen i en lille landsby, Furtei, tager dig med på en fantastisk rejse i det italienske køkken.

På dette kursus lærer du at lave frisk pasta helt fra bunden.

Du lærer at lave fyldt pasta såsom ravioli og tortellini, og der vil være mulighed for at være kreativ under Bettinas guiding.
Vi laver en sauce til hver slags pasta, fordi for en italiener er det ikke ligegyldigt hvilken sauce,
man serverer til sin pasta.

Derfor har hver slags pasta sin egen sauce, og I vil selvfølgelig lære nogle af de klassiske opskrifter.

Kurset afsluttes med en fællesspisning.

Medbring gerne egen pastamaskine hvis muligt.

Bemærk

Medbring gerne egen pastamaskine, hvis muligt.
Herudover mebdringes viskestykke, karklud, forklæde.
Pris inkl. råvarer.

Lignende kurser