Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 175 kr/person

Kursusdage

  • 06-10-2022
    Torsdag
    18:30 - 21:30

Beskrivelse

Er du nysgerrig på hvad sund plantebaseret mad kan være og hvordan det smager?
Måske mangler du hjælp til, hvordan du kommer i gang? Eller inspiration til at variere det du spiser? Det kan også være du trænger til mere energi og stabilt blodsukker?
Med sund, lækker og nem Plantebaseret og antiinflammatorisk madlavning, kan du spise dig mæt og glad af denne næringsrige kost.
Maden vi laver, består af plantebaserede råvarer, som er fyldt med essentiel næring, som vitaminer, proteiner, jern, omega-olier, fibre og rigtig mange mineraler og er rig på antioxidanter.

Denne workshop vil inspire dig til at lave disse simple retter i din hverdag.Der er fokus på at det skal være nemt og billigt.

Hvilke krydderier er MUST HAVE for vellykkede retter?
Hvordan du gør, hvis du ikke har tid til at tilberede bælgfrugter.
Hvordan du køber ind på et budget, så du har basisvarene hjemme.
Hvordan du laver batch cooking, opbevarer maden og genvarmer retterne.

Vi vil laver forskellige retter som:
Indisk dalh (linser) med chilisauce
Chili sin carne med tortilla
Cremede butternut squash med kikærter
Thai græskargryderet
Fladbrød og ris til retterne

Vi laver 4-6 retter, vi smager til, og nyder maden sammen. Der vil være en merudgift på råvarer, der betales til underviser på dagen.
Du får opskrifter med hjem.
Ingredienser er 100% plantebaseret og så vidt muligt glutenfri.

Jeg hedder Simonne Holm.

Jeg er underviser og er certificeret plantebaseret kok, opskriftudvikler, alkaline ernærings coach med speciale i syre-base-balance samt mind-body træner.
Jeg er forfatter af flere livsstilsbøger bla.: “Få styr på din syre-base-balance”, og indehaver af Alkaline Institute.


Lignende kurser