Lær at lave mad med AOF

Vil du være bedre til at lave god mad og prøve kræfter med nye retter? Så tag dine smagsløg med på nye eventyr. Vi har madlavningskurser i alle afskygninger, så uanset om du vil lære det thailandske køkken at kende eller mangler inspiration til grøn hverdagsmad, så har vi et hold til dig. Du skal bare finde din indre kok frem.

Tag på mad­lav­nings­kur­sus

Lad dig inspirere af nye dufte og smage og nyd samværet under tilberedningen af maden og den efterfølgende fællesspisning med andre, der også vil excellere i køkkenet. Uanset om din interesse ligger i at tage aftensmaden til et helt nyt niveau, eller om du mangler ny inspiration til en fremtidig middag for venner og familie, har AOF et madkursus til dig.

Uanset om du er til et indisk mad­lav­nings­kur­sus, italiensk mad­lav­nings­kur­sus eller vietnamesisk mad, har vi mad­lav­nings­kur­ser, der passer til dig. Lær fx. at lave pasta fra bunden med ganske få ingredienser, lær principperne inden for godt bagværk eller finjuster udvalgte teknikker, du har kendskab til i forvejen.

Foruden at vores mad­lav­nings­kur­ser er lærerige og udfordrende, er det også en sjov oplevelse, der giver dig nye færdigheder. På vores spændende madkurser får du lov til at udforske nye krydderier og retter, samtidig med at hygge og gode oplevelser er i fokus. På vores madkurser kan du få en skøn oplevelse alene eller tage din ven eller kæreste under armen.

På vores madkurser vil du kunne teste dine evner inden for eksempelvis:

  • Gourmet
  • Konditori
  • Bagning
  • Det internationale køkken
  • Thaimad
  • Det grønne køkken
  • Sushi

Værd at vide om vores mad­lav­nings­kur­ser

Du vil opleve, at et mad­lav­nings­kur­sus er en ren sanseoplevelse, fordi du lærer at dufte, føle og smage på ingredienserne enkeltvis. Men det behøver hverken være svært eller tidskrævende at lave mad.

Smagssansen er faktisk sådan indrettet, at vi ved at smage på det, vi indtager, kan vurdere indholdet, så det passer med kroppens behov for henholdsvis kulhydrat, fedt og protein. Ret smart, ikke?

På et mad­lav­nings­kur­sus kommer du til at arbejde med spændende råvarer og bruge dem i nærende retter. Du bliver klogere på forskellige metoder og teknikker, så du fx kan kende forskel på at koge og blanchere. Men madlavning er mere end bare at følge en opskrift. Vi vægter det sociale samvær højt, så du kommer uden tvivl til at nyde det hyggelige fællesskab, for der er plads til masser af grin undervejs.

Vi har forskellige mad­lav­nings­kur­ser med erfarne undervisere. Om det er italiensk, indisk eller konditori så har vi et bredt udvalg. Hér kan du dygtiggøre dig i de rigtige teknikker og selvfølgelig tage opskrifterne med hjem i dit eget køkken.

Uanset om du er til italienske klassikere og finder det italienske køkken spændende, vil snuse lidt til det indiske køkken eller noget helt tredje, har du altså muligheden for det hos AOF.

Mad­lav­nings­kur­sus til dig?

Om du er nybegynder, veganer, lider af allergier eller du bare gerne vil hygge dig med andre ligesindede, har vi et mad­lav­nings­kur­sus, der passer til dig. Derfor har du muligheden for at tilmelde dig det kursus, der netop passer dig og dine smagsløg. Du kan fx. eksperimentere med traditionel dansk mad, men du har også mulighed for at gå i krig med finere madlavning såsom fantastiske supper, spændende fiskeretter og lækre kødretter samt flotte desserter.

Klik her for et mad­lav­nings­kur­sus til dig.

Madlavningskurser hos AOF

Mad­lav­nings­kur­ser hos AOF

Hvis du går og leger med tanken om at tilmelde dig et af vores madlavningskurser, har du en bred vifte af valgmuligheder. På et madlavningskursus hos AOF lægger vi stor vægt på, at alle skal have mulighed for at være med - begyndere som øvede.

Se vores udvalg af madlavningskurser

Tag på mad­lav­nings­kur­sus og få inspiration til en sundere hverdag

Er du interesseret i en sundere livsstil med en masse nye lækre madvaner? Et mad­lav­nings­kur­sus hos AOF bygger ikke blot på forskellige lækre retter og et godt fællesskab.

Du kan også bruge et mad­lav­nings­kur­sus som udgangspunktet til en ny og sundere livsstil med mere overskud og energi i hverdagen. Et madkursus hos os kan nemlig også være tilrettelagt, så madlavningen bygger på sundhed. Lær at lave frisk og sund mad, som du kan imponere familien med.

Hos os får du lov til at udfolde dine gastronomiske drømme, og vi har også madkurser for dig, der er vegetar, pescetar, diabetiker eller har andre hensyn i kosten.

Er du vild med det internationale køkken?

Mad forekommer i mange varianter med mange krydderier og forskellige smage, der ofte er præget af et specifikt land og dets kultur. Hvis du tilmelder dig et mad­lav­nings­kur­sus hos AOF, har du mulighed for at få indblik i mange forskellige køkkener - heriblandt det internationale køkken.

Sødt, salt, surt, bittert og umami er de 5 grundsmage, der findes inden for madlavning. De kan kombineres på kryds og tværs i forskellige måleforhold alt efter, om du laver en ret med fisk, grøntsager eller kød, som det primære element.

Du kan finde vores mad­lav­nings­kur­ser her.

Tilmeld dig et mad­lav­nings­kur­sus nær dig

Vores kurser finder sted i hele Danmark både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Derudover varierer af­hol­del­ses­tids­punk­tet fra dag til dag, hvilket gør at du let kan finde et kursus, der passer med din hverdag. Besøg AOF på sociale medier såsom Facebook, hvor vi løbende opdaterer dig med nyheder om vores kurser. Tag også et kig på vores hjemmeside, hvor du kan se det nøjagtige af­hol­del­ses­tids­punkt, sted og dato for de forskellige kurser. Det er derfor altid let for dig at få en god og klar oversigt over, hvilke kurser du har mulighed for at deltage i, og hvor de foregår henne.

Klik her og find et mad­lav­nings­kur­sus i nærheden af dig.

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.