Byhøjskolen Fredericia: Vegetarisk mad
Start: 10.05.2021, kl. 17:00
AOF Fredericia, AOF Center Sydjylland
Onlineundervisning, ,
Ida Marie Kjærsgaard Sørensen
Priser for hele kurset
- Fuldt betalende 1105 kr/person
- Byhøjskolen Fredericia 0 kr/person
Kursusdage
-
10-05-2021Mandag17:00 - 19:00
-
17-05-2021Mandag17:00 - 19:00
-
31-05-2021Mandag17:00 - 19:00
-
07-06-2021Mandag17:00 - 19:00
-
14-06-2021Mandag17:00 - 19:00
-
21-06-2021Mandag17:00 - 19:00
-
09-08-2021Mandag17:00 - 19:00
-
16-08-2021Mandag17:00 - 19:00
Beskrivelse
Byhøjskolens kurser er åbne for alle, men er særligt målrettede til beboere hos Boligkontoret Fredericia og boli.nu.
Hvis du bor hos et af boligselskaberne, skal du derfor vælge pristypen Byhøjskolen Fredericia.
Andre deltagere skal vælge pristypen Fuldt betalende
Byhøjskolen Fredericia er støttet af BL – Danmarks Almene Boligers pulje mod ensomhed skabt af coronaepidemien.
Bag projektet står Boligkontoret Fredericia, Boli.nu, AOF Center Sydjylland, Hannerup Kirke, Fredericia Tyrkisk kulturforening, Foreningen Korskær og den Boligsociale Helhedsplan Fredericia.
Beskrivelse:
Vegetarisk madlavning
Kunne du tænke dig at lave en vegetarisk udgave af coq au vin, højtbelagt smørrebrød eller tarteletter?
På dette kursus får du inspiration til det vegetarisk køkken rig på smag og med elementer fra de klassiske retter.
Vi arbejder både med det salte og det søde køkken.
Hvis du er interesseret i at vide mere om teknikkerne, processerne og ingredienserne i det vegetariske køkken med fokus på umami, så er dette det helt rigtige kursus for dig.
Her er du også velkommen til selv at byde ind med forslag til vegetariske retter, som du gerne vil afprøve, eller hvis du fx gerne vil forsøge at lave en vegetarisk udgave af din livret, så er det her, du kan få tips og tricks.