Akrylmaling formiddag

Har du nogensinde drømt om at lade din kreativitet blomstre i et stemningsfyldt miljø hver anden uge?

Velkommen til vores kunstneriske oplevelse, hvor vi inviterer dig til at udforske en verden af teknikker og materialer, både abstrakte og figurative. Det eneste, du behøver for at deltage, er din nysgerrighed og en god portion entusiasme.

Vores un­der­vis­nings­ses­sio­ner finder sted 4 efterfølgende uger, og skaber det perfekte miljø for dig at udtrykke din kreativitet frit. Alle de nødvendige materialer står klar på værkstedet, og udgiften til materialer er kun 30 kr. pr. gang, så du kan koncentrere dig om at lade din kunstneriske åre strømme.

Der kan også være en mindre ekstraudgift, hvis du ønsker at arbejde på lærreder, og det er helt efter dit eget ønske og forbrug.

Vores dedikerede underviser, Basri Ahmeti, er klar til at guide dig gennem denne kunstneriske rejse. Du kan kontakte Basri på telefonnummer 50 57 92 63 eller via e-mail på b_basriu@hotmail.com for yderligere information og tilmelding. Kom og lad os sammen skabe kunstværker og opleve den glæde, der følger med at udtrykke os gennem kunst






Kursusdetaljer

AOF (Falck Station), Hadsundvej 55, 1 sal., 8930 Randers NØ
Tirsdag, 10:00 - 13:40
13,5 lektioner, 3 mødegange
Tirsdag 23. april, 2024
Hold nr.: 6624102103

625 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Basri Ahmeti

Basri Ahmeti er uddannet billedkunstner og Grafisk Designer fra Kunstakademiet i Prishtina i Kosovo, med en overbygning i billedkunst på universitetet.
Basri har gennem mange år undervist i AOF Randers’ billedskole, samt haft flere udstillinger, rundt omkring i Danmark.

Basri er født i Prishtina, Kosovo i 1968. Han har boet i Danmark siden 1999.

625 kr./person

Tilmeld kursus